Kontakt med oss

Entertainment

Kjent #magic showet satt til å sette en spell på Brussel publikum

DELE:

Publisert

on

Vi bruker registreringen din for å levere innhold på måter du har samtykket i og for å forbedre vår forståelse av deg. Du kan når som helst melde deg av.

226465-IllusionistsTopPhoto-6931fb-original-1475747509Marveler du på magi ... finner du illusjoner utrolig? Hvis det er tilfelle, vil en utstilling for Brussel være rett opp på gaten din.

Kalt "The Illusionists", ble dette turnerende magiske skuespillet hyllet som "dødsutfordrende", "blendende" og "svimlende."

Den har en roterende kastet av syv magikere og er flott underholdning for både unge og gamle.

Showet, som treffer Brussel neste måned, hadde premiere i Sydney i 2012, og siden den gang har gått på å samle en topp-pris etter hverandre.

Kampanjebloggen kaller det en "mind blowing spektakulær" som viser "kjeften droppe talenter av syv av de mest fantastiske illusjonistene på jorden."

For en gang er hype ikke overdrevet. I 2014 var det en av de høyeste bruttoproduksjonene på Broadway, og to år senere var det første showet å overstige over € 1m på en uke i Londons West End.

I mellomtiden har fem av showens conjurors blendet TV-publikum da de dukket opp på America's Got Talent.

Annonse

Illusionistshowet har faktisk splittet kassekontor over hele verden og blender publikum i alle aldre med en kraftig blanding av de mest opprørende og forbløffende handlingene som alltid skal ses på scenen.

Et non-stop show, det er fullpakket med spennende og sofistikert magi av enestående proporsjoner. De som er heldige nok til å få med seg showet når det ankommer Brussel neste måned, vil være vitne til fantastiske handlinger med stor illusjon, levitasjon, tankelesing, forsvinning og for første gang i historien, en full visning av tortur fra vann. Denne gruppen utøvere i verdensklasse tar sin anelse fra forestillingen til de store illusjonistene fra fortiden - som Harry Houdini - og kombinerer den med en ny og oppdatert samtidsestetikk, hvis scenografi og kostymedesign gir sjangeren teatralitet og kunst har sjelden blitt sett før.

Blant dem som deltar i Brussel-showet (på Forest National, Brussels på 4 og 5 March) er Ben Blaque som er Amerikas fremste mester i armbue og hans handling gjorde det til kvartfinalen i America's Got Talent.

Ben utfører utrolig farlige handlinger av fingerferdighet ved hjelp av svært kraftige tverrbuer for å skyte ulike objekter støttet av hans assistent. Hans handlinger er så spennende og actionfylte som de er underholdende. Han utviklet sin utrolig dyktige armbueytelse mens han jobbet som et besetningsmedlem på den verdensberømte Kirby Van Burch Show i Branson, Missouri.

Han har ikke bare utført live på internasjonal TV, men også med flere forskjellige utstillinger. Ben er med på scenen av Yu Ho-Jin, som gjennom elegant manipulering og mysterium har evnen til å slå noen til en fan og ble nylig kåret til Magiker of the Year.

I en alder av ni utviklet den sydkoreanske Yu en interesse for magi og ville til slutt vise sine konservative foreldre, som opprinnelig sto imot sin magi, til hans største fans. Ofte referert til som "The Magic of Future", ville Yu fortsette å vinne mange magiske konkurranser.

I alderen 19 var han Grand Prix-vinneren i scenemagi på FISM World Championships of Magic (2012), en konkurranse som regnes som de olympiske lekene til tryllekunstnere.

Ben, Yu og hans massivt talentfulle kolleger har blitt sett av millioner av mennesker over hele verden, og denne produksjonen, fremmet av MB Presents, et ledende belgisk selskap som spesialiserer seg på å fremme liveunderholdning, viser sine fantastiske talenter sammen på scenen for det aller første første gang.

De fleste av oss elsker et sted av "abracadabra", men dette showet går et skritt videre fra en ren kjøring av møllens magi og presenterer hva The New York Times hilste som "hi tech magic".

Del denne artikkelen:

EU Reporter publiserer artikler fra en rekke eksterne kilder som uttrykker et bredt spekter av synspunkter. Standpunktene i disse artiklene er ikke nødvendigvis EU Reporters.

Trender