Kontakt med oss

Kino

European Cinema Night 2021: EU-støttede filmer vist over hele Europa

DELE:

Publisert

on

Vi bruker registreringen din for å levere innhold på måter du har samtykket i og for å forbedre vår forståelse av deg. Du kan når som helst melde deg av.

Den fjerde utgaven av European Cinema Night begynte 6. desember, med fem dager med gratis visning av EU-støttede filmer over hele Europa. Nesten 80 kinoer i 27 land vil delta i denne utgaven, som har som mål å bringe europeiske filmer nærmere innbyggerne, samtidig som den feirer rikdommen og mangfoldet i europeisk kultur. Etter suksessen til den første hybridutgaven som ble organisert i 2020, er dette initiativet nok en gang samorganisert av MEDIA-delen av Creative Europe-programmet og nettverket "Europa Cinemas". Alle filmvisninger vil finne sted i samsvar med gjeldende nasjonale tiltak knyttet til COVID-19-pandemien. For dette formål tilbyr noen kinoer nettvisninger. Visningene vil bli supplert med andre aktiviteter rettet mot å involvere publikum, som spørsmål-og-svar-sesjoner med teamet, presentasjoner og debatter. I tillegg vil den 34. utgaven av European Film Prize, hvor 12 titler støttet av MEDIA-programmet konkurrerer om priser, finne sted 11. desember i hybridformat. European Cinema Night og European Cinema Awards har særlig betydning i år i sammenheng med 30 år med MEDIA, som feirer EUs fortsatte støtte til den audiovisuelle industrien gjennom flere tiår og fremhever bransjearbeidet, foran og bak kamera.

Del denne artikkelen:

EU Reporter publiserer artikler fra en rekke eksterne kilder som uttrykker et bredt spekter av synspunkter. Standpunktene i disse artiklene er ikke nødvendigvis EU Reporters.

Trender