Kontakt med oss

Datateknologi

Analog Devices investerer €100 millioner i operasjoner i Europa med ADI Catalyst Launch

DELE:

Publisert

on

Vi bruker registreringen din for å levere innhold på måter du har samtykket i og for å forbedre vår forståelse av deg. Du kan når som helst melde deg av.

Analog Devices, Inc. (Nasdaq: ADI), et ledende globalt høyytelses halvlederselskap, kunngjorde i dag at det vil investere €100 millioner i løpet av de neste tre årene i ADI Catalyst, et 100,000 250 kvadratmeter spesialbygget anlegg for innovasjon og samarbeid lokalisert på campus i Raheen Business Park i Limerick, Irland. Denne siste ekspansjonsfasen vil også se etableringen av 2025 nye arbeidsplasser i det irske markedet innen XNUMX som en refleksjon av ADIs fortsatte forpliktelse til ekspansjon i Europa.

ADI Catalyst er en toppmoderne samarbeidsakselerator der økosystemer av kunder, forretningspartnere og leverandører engasjerer seg med ADI for raskt å utvikle bransjeledende løsninger. Bruk av teknologier i simulerte miljøer og virkelige sluttapplikasjoner akselererer utviklingen og bruken av disse innovative løsningene. De nyopprettede jobbene hos ADI Catalyst vil primært fokusere på utvikling av programvareaktiverte løsninger og kunstig intelligens (AI)-innovasjoner innen områder som Industry 4.0, bærekraftig energi, bilelektrifisering og neste generasjons tilkobling.

Som et eksempel er et av de nåværende Catalyst-prosjektene fokusert på å støtte helsevesenets spennende migrasjon fra en massemarkedstilnærming til en med tilpasset behandling og terapier. ADI jobber tett med sine kunder og deres større økosystem for å skape fleksible, neste generasjons modulære produksjonssystemer som muliggjør rask overgang av produksjonslinjer som trengs for personaliserte behandlinger som CAR T-celleterapier og menneskelige implantater.

Kommenterer lanseringen, Vincent Roche, President og administrerende direktør for Analog Devices sa: "ADI Catalyst er vår siste investering i fremtiden for innovasjon, ikke bare i Irland eller Europa, men globalt. Det gir det ideelle miljøet for eksperter på sine felt for å koble til, samarbeide, teste og pilotere nye teknologier, forretningsmodeller og økosystemer. Åpningen av ADI Catalyst gjør det mulig for oss å dele ideer, evner og ressurser med team i Europa og rundt om i verden, til det beste."

Catalyst-prosjektet er støttet av den irske regjeringen gjennom IDA Ireland.

I en kommentar til ADIs siste investering, En Taoiseach Micheál Martin TD sa: "ADIs pågående forpliktelse til Irland, som vi har sett gjennom mange tiår, skal feires i dag når vi markerer nok en viktig milepæl. I en verden der teknologi fortsetter å gjennomsyre alle fasetter av livene våre, har fortsatt investering i dagens moderne digitale økonomi aldri vært viktigere. ADI Catalyst forsterker Limerick og Irlands posisjon som både et produksjonsknutepunkt for halvledere og et kompetansesenter for innovasjon i Europa."

Tánaiste og minister for næringshandel og sysselsetting Leo Varadkar sa: "Gratulerer til Analog Devices Inc.-teamet med denne siste utvidelsen, som vil skape 250 nye jobber i løpet av de neste tre årene i Limerick. Det er fantastisk å se selskapet gå fra styrke til styrke. Disse ytterligere 100 millioner euro vil bli investert i nye og fremvoksende teknologier innen AI og maskinlæring, bilelektrifisering og neste generasjons tilkobling, inkludert 5G-applikasjoner – virkelig spennende områder som vil skape fremtidens arbeidsplasser. Takk til teamet i ADI for deres fortsatte engasjement for Irland og lykke til med denne neste etappen.»

Annonse

Kommenterer også lanseringen av ADI Catalyst, Administrerende direktør i IDA Ireland Martin Shanahan sa, "En investering i denne skalaen av ADI - en global leder på sitt felt - er fantastiske nyheter for Midt-Vest-regionen. Siden 1976 har ADI hatt en tilstedeværelse her i Irland, hvor den sysselsetter mer enn 1,300 personer. Denne siste investeringen i ADI Catalyst er ikke bare vitnesbyrd om selskapets fortsatte fokus på å drive innovasjon, men også dets langvarige engasjement for Irland og Europa mer bredt. Ved å velge å utvide virksomheten her i Limerick, har ADI lokalisert seg i en region med et levende forretningsøkosystem, en sterk merittliste med etablerte globale virksomheter og talentfull og høyt kvalifisert arbeidsstyrke. Jeg ønsker å forsikre ADI om IDA Irlands fortsatte støtte.»

I tillegg til ADI Catalyst, er Irland hjemsted for ADIs europeiske forsknings- og utviklingssenter, som har et etablert rykte for å utvikle banebrytende teknologi og inkluderer tildeling av mer enn 1,000 patenter. ADI lanserte sin europeiske produksjons- og FoU-hub i 1976 i Limerick, Irland, som fortsatt er ADIs europeiske hovedkvarter i dag. ADI sysselsetter mer enn 2,200 fagfolk fordelt på 14 europeiske nettsteder.

Om analoge enheter

Analog Devices, Inc. (NASDAQ: ADI) opererer i sentrum av den moderne digitale økonomien, og konverterer fenomener fra den virkelige verden til praktisk innsikt med sin omfattende serie med høyytelses analoge og blandede signaler, strømstyring, radiofrekvens (RF), og digitale og sensorteknologier. ADI betjener 125,000 75,000 kunder over hele verden med mer enn XNUMX XNUMX produkter innen industri-, kommunikasjons-, bil- og forbrukermarkedet. ADI har hovedkontor i Wilmington, MA. Besøk nettsiden.

Del denne artikkelen:

EU Reporter publiserer artikler fra en rekke eksterne kilder som uttrykker et bredt spekter av synspunkter. Standpunktene i disse artiklene er ikke nødvendigvis EU Reporters.

Trender