Kontakt med oss

Entertainment

Peter Dennelis: Fra dinosaurer til majestetiske bjørner

DELE:

Publisert

on

Alle kunstnere har sine egne unike historier å dele med verden gjennom sitt arbeid, og Peter Dennelis er intet unntak. Han har jobbet sammen med noen av de store aktørene i produksjonsdesignindustrien, som Andy Nicholson, Kate Hawley og Adam Stockhausen. Han har laget 3D-design for verdensberømte studioer som Disney, Warner Bros, Universal Pictures og en rekke andre etablerte selskaper. Det sier seg selv at Peter har skjerpet sine kunstneriske ferdigheter til å bli en sann ekspert på sitt felt. Hvis du har sett Jurassic World: Fallen Kingdom (2018), eller Suicide Squad (2016), så har du uten tvil fått smaken på den ekstraordinære kvaliteten på kreativitet og design som Peter tar med til hvert prosjekt han berører.


Etter å ha satt oss ned med 3D-designeren som nå er blitt NFT-artisten Peter Dennelis, og gjort et dypdykk i hans kunstneriske bakgrunn, var vi helt sikre på at han ville være det perfekte valget for en artist for å hjelpe med å bringe Majestic Bears NFT-prosjektet til publikum .


Hjulpet av vårt team av investorer, gründere, Blockchain-eksperter og markedsføringseksperter, er det ingen hindring som muligens kan stoppe The Majestic Bears. Hver Majestic Bear NFT har sin egen unike design og historie - og til og med noen få hemmeligheter du får tilgang til etter å ha kjøpt en.


Frem til lanseringen av Majestic Bears vil vi sette alle i teamet vårt av designere i søkelyset, og dele historien deres med deg. Alle har høy kompetanse i sin valgte stil. Dessuten er de eksklusivt håndplukket direkte fra et utvalgt antall kjente navn i produksjonsindustrien, som Universal, Warner Bros og Disney - bare for å nevne noen.


Vi ble sammen med Peter Dennelis for å intervjue ham om Majestic Bears NFT-prosjektet, og hva som begeistret ham mest med det. Vi snakket også om hvordan overgangen til NFT-verdenen har vært for ham.

Spørsmål: Hvilket aspekt ved Majestic Bear-prosjektet appellerte mest til deg?


Peter Dennelis: Jeg må si at det var ideen om å se kreasjonene mine komme til live i Metaverset. Jeg mener, det er én ting å se designene dine bevege seg rundt på en skjerm, men når Metaverse blir mer utbredt, blir det bare så kult å faktisk samhandle med noe som bare var en fantasi på et tidspunkt.

Annonse

Spørsmål: Hva visste du om NFT-er før du begynte på Majestic Bears?


Peter Dennelis: Ikke så mye, ærlig talt. Jeg mener, jeg hadde definitivt hørt om NFT-er siden rundt sommeren 2021 fra forskjellige kilder - TV, YouTube, you name it. Tingen er at jeg fortsatt ikke visste nøyaktig hva en NFT var... Nå, hver uke, hører vi om en kjendis som kjøper en Bored Ape og endrer profilbildet sitt. 


For noen måneder siden fløy jeg over til Miami Beach for å delta på Art Basel – en samtidskunstutstilling som de har hvert år. Det var der jeg møtte Julien, medgründeren av Majestic Bears. Han har vært i NFT-området siden starten, og hadde reist rundt til forskjellige land og holdt foredrag om det. Det var bare noe med personligheten hans som resonerte med meg. I tillegg var han på utkikk etter en artist til samlingen sin... Så etter å ha møtt opp og chattet noen ganger bestemte vi oss for å koble oss sammen og jobbe med Majestic Bears.

Spørsmål: Hva slags muligheter kan artister få ved å begi seg ut i NFT-rommet?


Peter Dennelis: Ærlig talt, det er fortsatt så mye å lære om dette rommet, jeg kan ikke en gang begynne å fortelle deg hva som er mulig, og hva som vil være mulig i nær fremtid. Alt jeg har å si er at hvis du ønsker å tjene til livets opphold på kunsten din, kom inn nå. Hvis du gikk glipp av å kjøpe Amazon- eller Apple-aksjer tilbake i 2000, så meld deg inn nå. NFT-er er fortsatt relativt nye, og kommer bare til å fortsette å bli mer sofistikerte.

Del denne artikkelen:

EU Reporter publiserer artikler fra en rekke eksterne kilder som uttrykker et bredt spekter av synspunkter. Standpunktene i disse artiklene er ikke nødvendigvis EU Reporters.

Trender