Kontakt med oss

Sport

Abramovich selger Chelsea - inntektene vil gå til ofre for krig i Ukraina

DELE:

Publisert

on

Vi bruker registreringen din for å levere innhold på måter du har samtykket i og for å forbedre vår forståelse av deg. Du kan når som helst melde deg av.

"Jeg vil gjerne ta opp spekulasjonene i media de siste dagene i forhold til mitt eierskap i Chelsea FC. Som jeg har sagt tidligere, har jeg alltid tatt beslutninger med klubbens beste interesse på hjertet. I den nåværende situasjonen har jeg tok derfor avgjørelsen om å selge klubben, da jeg mener dette er til beste for klubben, fansen, de ansatte, samt klubbens sponsorer og partnere.

"Salget av klubben vil ikke bli rask, men vil følge rettferdig prosess. Jeg vil ikke be om å få tilbakebetalt noen lån. Dette har aldri handlet om forretninger eller penger for meg, men om ren lidenskap for spillet og klubben . Dessuten har jeg instruert teamet mitt om å opprette en veldedig stiftelse hvor alle nettoinntekter fra salget vil bli donert. Stiftelsen vil være til fordel for alle ofre for krigen i Ukraina. Dette inkluderer å gi kritiske midler til det presserende og ofrenes umiddelbare behov, samt støtte det langsiktige arbeidet med å bli frisk.

"Vennligst vet at dette har vært en utrolig vanskelig avgjørelse å ta, og det gjør meg vondt å skille meg fra klubben på denne måten. Jeg tror imidlertid at dette er i klubbens beste interesse.

"Jeg håper at jeg vil være i stand til å besøke Stamford Bridge en siste gang for å si farvel til dere alle personlig. Det har vært et privilegium for livet å være en del av Chelsea FC og jeg er stolt av alle våre felles prestasjoner. Chelsea Fotballklubben og dens supportere vil alltid være i hjertet mitt."

Takk skal du ha,

Roman

 

Del denne artikkelen:

EU Reporter publiserer artikler fra en rekke eksterne kilder som uttrykker et bredt spekter av synspunkter. Standpunktene i disse artiklene er ikke nødvendigvis EU Reporters.
Annonse

Trender