Kontakt med oss

Sport

Boksefellesskapet holder en fredelig demonstrasjon for å beskytte boksing ved OL

DELE:

Publisert

on

Den 29. mars holdt boksemiljøet en fredelig demonstrasjon i Lausanne i Sveits for å vise sin enhet og styrke i å beskytte boksing og sørge for at den blir ved OL. Demonstrasjonen ble holdt på to steder i Lausanne: Den internasjonale olympiske komité (IOC) sitt olympiske hus og det olympiske museum.

Boksemiljøet ba om rettferdig og transparent evaluering og overvåking av bokseaktivitetene i IBA. De krevde at IOC anerkjenner fremgangen IBA har gjort de siste to årene med å overholde internasjonal praksis, og involvere IBA og boksemiljøet i beslutninger om fremtidens boksing.

Demonstrasjonen ble deltatt av et stort antall idrettsutøvere, trenere og boksingaktører, alle forent i deres innsats for å beskytte interessene til boksemiljøet. De uttrykte sin frustrasjon over avgjørelser tatt bak lukkede dører og mangelen på åpenhet i evalueringen og overvåkingen av bokseaktiviteter. De fremhevet også forvirringen og faren forårsaket av den plutselige kontrollen av konkurranser som ble tatt fra IBA.

Boksemiljøet håper at deres demonstrasjon i Lausanne i Sveits vil øke bevisstheten og sikre at stemmen deres blir hørt i den pågående diskusjonen om fremtiden til boksing ved OL.

Del denne artikkelen:

EU Reporter publiserer artikler fra en rekke eksterne kilder som uttrykker et bredt spekter av synspunkter. Standpunktene i disse artiklene er ikke nødvendigvis EU Reporters.

Trender