Kontakt med oss

Virksomhet

#TamponTaxDeal: Britiske parlamentsmedlemmer og parlamentsmedlemmer ønsker Storbritannias tampongskatteavtale velkommen

DELE:

Publisert

on

Vi bruker registreringen din for å levere innhold på måter du har samtykket i og for å forbedre vår forståelse av deg. Du kan når som helst melde deg av.

dan_dalton_002

Den såkalte Tampon-avgiften på britiske hygieneprodukter vil bli skrotet etter at EU-lederne ble enige om å tillate en nullverdiavgift på disse produktene på det europeiske toppmøtet i Brussel. 17. mars ble alle 28 EU-ledere enige om en uttalelse som hilser "Kommisjonens intensjon om å inkludere forslag om økt fleksibilitet for medlemslandene med hensyn til reduserte momssatser, noe som vil gi medlemslandene muligheten for sanitær-mva-rangering. Produkter".

Denne avtalen ble ønsket velkommen av europeiske politikere, blant dem den britiske konservative kansler George Osborne, som sa: "Regjeringen hørte folks sinne over å betale tampongskatten høyt og tydelig". Han la også til: "Med avtalen har vi nå oppnådd det ingen britisk regjering engang har prøvd å oppnå. Dette viser bare hvordan Storbritannia kan argumentere for en reform som vil komme millioner til gode som en mektig, selvsikker stemme i et reformert EU. "

Annonse

Saken ble først tatt opp i mars i fjor av britiske konservative parlamentsmedlemmer som spurte hvorfor EU-kommisjonen hadde ikke null-karakter produktene.

Nå som skatt vil bli skrotet, West Midlands MEP og Høyre forbrukersaker talsmann Daniel Dalton (avbildet) Har også velkommen nyheten.

Dalton sa: "Disse produktene er essensielle og ikke luksus og skulle aldri ha pålagt merverdiavgift på dem, sunn fornuft har hersket. Dette burde også være starten på en mye bredere reform av merverdiavgift, ettersom det er andre områder der full sats for merverdiavgift ikke skal brukes, inkludert energibesparende produkter. "

Annonse

På Det europeiske rådets toppmøte i Brussel denne uken hadde de 28 EU-lederne blitt enige om momsavtalen. Selv om det på den ene siden er en suksess, har det også ført til en kritikk av Storbritannias statsminister David Cameron. Mens andre ledere prøvde å finne løsninger for flyktningkrisen, lyktes Cameron å avskaffe avgiften på hygieneprodukter.

Digital økonomi

Kommisjonen foreslår en vei til det digitale tiåret for å levere EUs digitale transformasjon innen 2030

Publisert

on

15. september foreslo kommisjonen en vei til det digitale tiåret, en konkret plan for å oppnå den digitale transformasjonen av vårt samfunn og økonomi innen 2030. Den foreslåtte veien til det digitale tiåret vil oversette EUs digitale ambisjoner for 2030 inn i en konkret leveringsmekanisme. Det vil opprette et styringsramme basert på en årlig samarbeidsmekanisme med medlemsstatene for å nå 2030 Digitale tiårsmål på unionsnivå innen digitale ferdigheter, digital infrastruktur, digitalisering av virksomheter og offentlige tjenester. Det tar også sikte på å identifisere og gjennomføre store digitale prosjekter som involverer Kommisjonen og medlemsstatene. Pandemien fremhevet den sentrale rollen som digital teknologi spiller for å bygge en bærekraftig og velstående fremtid. Spesielt avslørte krisen et skille mellom digitalt egnede bedrifter og de som ennå ikke har tatt i bruk digitale løsninger, og fremhevet gapet mellom godt tilkoblede by-, landlige og fjerntliggende områder. Digitalisering gir mange nye muligheter på det europeiske markedet, der mer enn 500,000 2020 ledige stillinger for cybersikkerhet og dataeksperter forble ufylte i XNUMX. I tråd med europeiske verdier bør Veien til det digitale tiåret forsterke vårt digitale lederskap og fremme menneskesentrert og bærekraftig digital politikk styrke borgere og virksomheter. Mer informasjon er tilgjengelig i dette pressemelding, Q & A og faktaark. President von der Leyens State of the Union -adresse er også tilgjengelig på nett.

Annonse

Fortsett å lese

European Investment Bank

EIB styrker det globale utviklingsfokuset og støtter 4.8 milliarder euro ny finansiering for energi, transport, COVID -vaksiner og forretningsinvesteringer

Publisert

on

Styret i European Investment Bank (EIB) har godkjent planer om å styrke sitt globale utviklingsengasjement. Den godkjente også 4.8 milliarder euro i ny finansiering for 24 prosjekter for å støtte klimahandlinger, COVID -vaksiner og økonomisk motstandskraft, bærekraftig transport og utdanning.

“I juni ba ministerrådet EU-banken om å øke sitt bidrag til Unionens utviklingsarbeid gjennom dedikerte strategier, sterkere tilstedeværelse på bakken globalt og bedre koordinering med partnere i en ekte Team Europe-tilnærming. I dag svarte vi på rådets oppfordring ved å foreslå opprettelse av en gren av EIB med fokus på utviklingsfinansiering, og styret godkjente dette forslaget. Som et resultat vil EU -banken kunne gi et sterkere bidrag til å styrke Europas strategiske autonomi, ved å plassere flere eksperter på stedet og være en mer effektiv partner for andre multilaterale og nasjonale utviklingsbanker. Og vi vil være bedre i stand til å forfølge vår globale ambisjon når det gjelder kampen mot klimaendringer, sier EIB -president Werner Hoyer.

Styrking av EIBs utviklingseffekt

Annonse

EIBs styre godkjente bankens forslag om å opprette en utviklingsavdeling for å øke virkningen av virksomheten utenfor EU. Den underbygger EIBs svar på oppfordringen til handling uttrykt i 'rådets konklusjoner om den forbedrede europeiske finansstrukturen for utvikling (2021)' vedtatt 14. juni 2021. Gjennom sin utviklingsgren vil EIB omorganisere sine aktiviteter utenfor EU og øke sin tilstedeværelse på bakken, utvikle mer målrettede strategier og tjenester i nært samarbeid med partnere.

Banken vil forsterke representasjoner utenfor EU og opprette en rekke regionale knutepunkter, intensivere komplementaritet og samarbeid med multilaterale utviklingsbanker, nasjonale utviklingsfinansieringsinstitusjoner og lokale partnere, i en Team Europe -tilnærming. Knutepunktene vil fokusere på tematiske sektorer, produktkompetanser og tjenester som svarer til behovene i regionen de befinner seg i. Det første regionale knutepunktet, som styrker EIB -arbeidet i Øst -Afrika, blir lokalisert i Nairobi.

En ny rådgivende gruppe vil gi EIB råd om virksomheten utenfor EU. Det vil inkludere

Annonse

EUs utviklingspolitiske beslutningstakere nominert av medlemsstatene, Europakommisjonen og EU -Utenriksdepartementet.

2.2 milliarder euro for klimahandlinger, ren energi og energieffektive hjem

EIB ble enige om ny finansiering for å øke vind- og solenergiproduksjonen i Spania og Portugal, oppgradere nasjonale energinettverk i Polen og forbedre energieffektiviteten og kutte varmeregninger i Ungarn og Finland.

Målrettede finansieringsordninger for å akselerere investeringer i småskala fornybar energi og klimaprosjekter i Østerrike og Polen, og i Latin -Amerika og Afrika, ble også godkjent.

€ 647 millioner for distribusjon, helse og utdanning av COVID -vaksine

Basert på Den europeiske investeringsbankens støtte til utvikling av COVID-vaksiner og implementering av nye programmer for å finansiere kjøp av COVID-19-vaksiner for distribusjon i Argentina og over Sør-Asia, inkludert Bangladesh, Bhutan, Nepal, Sri Lanka og Maldivene.

Styret besluttet å støtte utvidelsen av langsiktig omsorg for funksjonshemmede pasienter i Nederland, utrulling av digital læringsteknologi i grunnskoler og ungdomsskoler og oppgradering av vitenskapelig forskning i Kroatia ble også enige.

€ 752 millioner for bærekraftig by-, regional-, luft- og sjøtransport

Trikkpassasjerer i den slovakiske byen Košice og pendlere i de polske byene Gdansk, Gdynia og Sopot, og over Moldova, vil dra nytte av nye EIB -støttede investeringer for å modernisere og forbedre transportforbindelsene.

De italienske havnene i Genova og Savona vil motta EIB -finansiering for å oppgradere jernbanetilgang og bedre beskytte havnene mot flom og mer ekstremvær gjennom bygging av en ny molo.

EIB gikk også med på å finansiere utskifting og oppgradering av lufttrafikkontroll og navigasjonsutstyr for å opprettholde sikkerhetsstandarder i det ungarske luftrommet.

500 millioner euro for investeringer i privat sektor og økonomisk motstandskraft mot COVID-19

EIBs styre godkjente også nye finansieringsprogrammer administrert av lokale bank- og investeringspartnere for å støtte investeringer fra virksomheter over hele Spania, Polen og Sørøst-Asia som står overfor COVID-19-utfordringer.

Bakgrunnsinformasjon:

De European Investment Bank (EIB) er den langsiktige utlånsinstitusjonen i EU som eies av dens medlemsstater. Det stiller langsiktige finanser til rådighet for forsvarlige investeringer for å bidra til EUs politiske mål. Oversikt over prosjekter godkjent av EIBs styre.

Fortsett å lese

Virksomhet

Master in Management -programmet til GSOM SPbU har oppført blant de 25 beste av de ledende FT Global Masters in Management 2021

Publisert

on

Master in Management (MiM) -programmet ved Graduate School of Management ved St. Petersburg University (GSOM SPbU) ble rangert som 25. blant de 100 beste masterprogrammene i verden ifølge Financial Times. GSOM SPbU er fortsatt den eneste russiske skolen som er representert i denne rangeringen. 

I 2013 kom Master in Management -programmet inn på Financial Times rangering med 65. plass på listen over de beste programmene for første gang. I løpet av de siste åtte årene har MiM -programmet klart å forbedre sin posisjon og stige i rangeringen av 40 linjer, takket være det unike pedagogiske innholdet og støtten fra alumner og samarbeidspartnere.

“Den høye posisjonen i FT Rangering av Master in Management -programmet er resultatet av det daglige arbeidet til mange avdelinger, støtte fra partnere og bidraget fra hver lærer som jobber med programmet. Vi gleder oss selvfølgelig over det nye oppnådde resultatet, som setter programmet på et spesielt sted ikke bare i det russiske handelsutdanningsmarkedet, men også i verden. Men for oss er dette først og fremst en indikator på at vi er på rett vei, noe som betyr at vi bør fortsette å jobbe med konstant forbedring av de underviste fagene, studentstøtte, videreutvikling av det internasjonale miljøet, styrking av samarbeidet med arbeidsgivere, inkludert selskaper som er medlemmer av GSOM Advisory Board. Jeg gratulerer oppriktig alle som er involvert i opprettelsen og utviklingen av programmet, og jeg gratulerer studenter og alumner, og jeg håper at vi vil fortsette å jobbe sammen, vi vil oppnå nye høye resultater! ” sa Yulia Aray, førsteamanuensis, Institutt for strategisk og internasjonal ledelse, akademisk direktør for Master in Management -programmet.

Annonse

De akademiske partnerne til GSOM SPbU - Swiss University of St. Gallen og Higher Commercial School of Paris tok første og andre plass i Global Masters in Management 2021 -rangeringen. Andre akademiske partnere for GSOM SPbU har tatt linjene ved siden av Business School i rangeringen: School of Business, University of Mannheim (Tyskland) er på 24. plass; Indian Institute of Management (Ahmedabad) er på 26. linje.

The Financial Times listen inneholder 100 utdanningsprogrammer. Publikasjonen utarbeider en rangering basert på en analyse av data mottatt fra handelshøyskoler og anonyme kommentarer fra alumner. Bare handelshøyskoler med minst en av de internasjonale akkrediteringene: AACSB og EQUIS kan delta i rangeringen. Totalt er det tatt i betraktning 17 kriterier: lønnsveksten over tre år, karrierevekst, støtte til en handelshøyskole i karriereutvikling, andelen alumner som fikk jobb tre måneder etter eksamen, antall utenlandske lærere og andre. Og selvfølgelig er en av hovedindikatorene gjennomsnittslønnen til alumner tre år etter eksamen - ved GSOM SPbU er det mer enn $ 70,000 XNUMX i året.

Rangeringen av den internasjonale forretningsavisen Financial Times (FT) utgitt i mer enn 20 land. De er en allment akseptert indikator på kvaliteten på en handelshøyskole eller et individuelt program.

Annonse

GSOM SPbU er en ledende russisk handelshøyskole. Det ble etablert i 1993 ved St. Petersburg University, som er et av de eldste klassiske universitetene, og det største senteret for vitenskap, utdanning og kultur i Russland. I dag er GSOM SPbU den eneste russiske handelshøyskolen som er inkludert i de 100 beste europeiske skolene i Financial Times-rangeringen og har to prestisjetunge internasjonale akkrediteringer: AMBA og EQUIS. GSOM Advisory Board inkluderer ledere fra næringsliv, myndigheter og det internasjonale fagmiljøet.

Fortsett å lese
Annonse
Annonse
Annonse

Trender