Kontakt med oss

Datateknologi

Artel for å styrke posisjonen som en ledende innovatør i Sentral -Asia

DELE:

Publisert

on

Vi bruker registreringen din for å levere innhold på måter du har samtykket i og for å forbedre vår forståelse av deg. Du kan når som helst melde deg av.

Artel Electronics LLC (Artel), Sentral -Asias ledende husholdningsapparater og elektronikkprodusent og et av Usbekistans største selskaper, fortsetter å styrke sin forskning og utvikling (FoU) posisjon for å bringe nye, innovative produkter til sine kunder.

Artels tilpassede FoU -senter i Tasjkent er et av de mest omfattende produksjonsforskningsanleggene i Sentral -Asia. Senterets designere, ingeniører og teknikere utvikler ny teknologi for å fremme neste generasjon moderne produkter for det moderne hjemmet.

Utvidelsen av Artels FoU-senter er kjernen i selskapets fremtidsrettede strategi. I nær fremtid vil selskapet styrke sin egen kompetanse gjennom å ansette over 100 ekstra spesialister og ved å tiltrekke seg ledende internasjonale talenter. Senteret vil også etablere en rekke avdelinger dedikert til forskningsprioriteringer, blant annet innen automatisering og robotikk. For å utnytte internasjonale trender, undersøker Artel dessuten å etablere grener av FoU -senteret i utlandet, inkludert i Tyrkia og Kina, og partnerskapsmuligheter med tekniske universiteter over hele verden.

Annonse

FoU -senteret spiller også en sentral rolle i identifiseringen og opplæringen av neste generasjon usbekiske teknikere, designere og ingeniører. FoU -senteret har hatt et langvarig samarbeid med Institutt for mekatronikk og robotikk ved Islam Karimov Tashkent State Technical University, og en gren av senteret med fokus på automatisering og robotisering av produksjon opererer på stedet. Siden etableringen har senteret gitt toppmoderne opplæring til over 250 unge spesialister som nå jobber gjennom Artels operasjoner. Ved å investere i og pleie hjemmelaget talent, kanaliserer Artel kompetanse, ideer og kreativitet inn i virksomheten.

Rustem Lenurovich, direktør for FoU -senteret, sa: “På Artel vet vi at den konstante utviklingen av nye, sofistikerte produkter og prosesser er grunnleggende for vår virksomhet og vekst. Gjennom vårt harde arbeid og innovasjon, og ved å investere i energisk ungt talent, vil vi fortsette å levere de mest avanserte apparater og elektronikk til våre kunder. Vi ser frem til å styrke vår FoU -posisjon ytterligere de neste årene. ”

Artels FoU -anlegg ble etablert i 2016, og hovedsenteret ble åpnet i 2017. Senterets spesialistteam utvikler teknologier for kontinuerlig å oppdatere selskapets produktportefølje og optimalisere produksjonsprosesser. VR -laboratoriet og pilotproduksjonsanleggene på stedet brukes til å lage og teste prototyper. Bare i første halvdel av 2021 startet senteret over 30 prosjekter. Senteret har også nylig inngått et samarbeid med Gree -selskapet om utvikling av vaskemaskin- og klimaanleggsteknologier.

Annonse

Artel Electronics LLC produserer et bredt spekter av husholdningsapparater og elektronikk, og opererer i alle regioner i Usbekistan. Selskapet eksporterer for tiden produktene sine til over 20 land i hele SNG og Midtøsten, og er også den regionale partneren til Samsung og Viessmann.

For mer informasjon, vennligst klikk her.

Bulgaria

Øst-Europas kraftigste superdatamaskin vil være vert for Bulgaria. Hva er det bra for?

Publisert

on

IT-giganten Atos sa at den har levert en supercomputer som forventes å være Øst-Europas kraftigste enhet til Bulgarias Sofia Tech Park. skriver Cristian Gherasim, korrespondent i Bucuresti.

Petascale-datasystemet vil hjelpe til med Bulgarias tekniske ambisjoner i årene som kommer.

Superdatamaskinene vil tjene til utvikling av vitenskapelige, offentlige og industrielle applikasjoner innen ulike felt, inkludert bioinformatikk, farmasi, molekylær og mekanisk dynamikk, kvantekjemi og biokjemi, kunstig intelligens, personlig medisin, bioteknologi, meteorologi og kampen mot klimaendringer.

Annonse

Atos, selskapet som leverer superdatamaskinen, sa i en pressemelding at datamaskinen forventes å være i full drift i juli 2021.

“Dette vil være den mektigste superdatamaskinen i Øst-Europa og vil bidra til å utnytte Bulgarias høyteknologiske ambisjoner. Atos 'Tsjekkiske prosjektgrupper har allerede startet konfigurasjonstestene, og superdatamaskinen forventes å begynne å operere i juli 2021, ”sa selskapet i en pressemelding.

Men dette er ikke bare en bulgarsk prestasjon, men også en europeisk, som gagner europeisk vitenskapelig forskning, styrker innovasjon og gir det bredere vitenskapelige samfunnet topp moderne forsknings- og utviklingsverktøy.

Annonse

Superdatamaskinen er medfinansiert av Republikken Bulgaria og EuroHPC JU-programmet for EU. Den totale investeringen utgjør 11.5 millioner euro.

Petascale-datasystemet i Bulgaria vil være likt andre superdatasystemer i universitets- og forskningssentre over hele Europa, som CINECA i Italia, IZUM i Slovenia, LuxProvide i Luxemburg și Minho Advanced Computing Center fra Portugal.

Datasystemet som er til stede i Bulgaria vil dermed konsolidere EUs nettverk av forskningskapasiteter og styrket dets bestrebelser på å utvikle nye teknologi- og forskningsknubber i sine medlemsland.

Fortsett å lese

Datateknologi

Innvielse av det europeiske hovedkontoret for høy ytelse for databehandling i Luxembourg

Publisert

on

Kommisjonær for det indre marked, Thierry Breton, sammen med Luxemburgs utenriks- og europeiske handelsminister Jean Asselborn, og økonomiminister Franz Fayot, innviet hovedkvarteret til det europeiske fellesselskapet European High Performance Computing (EuroHPC) i Luxembourg. Kommissær Breton sa: ”Jeg er glad for å innvie det nye hjemmet for europeisk HPC. Supercomputing er nøkkelen for EUs digitale suverenitet. Høyytelsesdatamaskiner er avgjørende for å utnytte det fulle potensialet i data - spesielt for AI-applikasjoner, helseforskning og industri 4.0. Vi investerer massivt i denne banebrytende teknologien for at Europa skal være foran det globale teknologiløpet. ” Oppdraget til EuroHPC fellesforetak er å samle europeiske og nasjonale ressurser for å anskaffe og distribuere superdatamaskiner og teknologier i verdensklasse.

Superdatamaskiner vil hjelpe europeiske forskere og industrien med å gjøre betydelige fremskritt innen områder som bioteknikk, personlig medisin, bekjempelse av klimaendringer, værvarsling, samt oppdagelse av medisiner og nye materialer som vil være til fordel for alle EU-borgere. Kommisjonen er forpliktet til å støtte forskning og innovasjon for nye superdatabehandlingsteknologier, -systemer og -produkter, samt å fremme de nødvendige ferdighetene for å bruke infrastrukturen og bygge et økosystem i verdensklasse i Europa. EN Kommisjonens forslag for en ny EuroHPC JU-regulering, presentert i september 2020, tar sikte på å muliggjøre en ytterligere investering på € 8 milliarder for å bidra til å drive og utvide arbeidet til EuroHPC Joint Undertaking for å gi neste generasjon superdatamaskiner og støtte en ambisiøs HPC-forskning og innovasjonsagenda i EU. Mer informasjon vil være tilgjengelig i dette pressemelding fra EuroHPC Joint Undertaking.

Annonse

Fortsett å lese

Datateknologi

EU treffer Apple med antitrustavgift denne uken - kilde

Publisert

on

By

En 3D-trykt Apple-logo er sett foran et vist EU-flagg i denne illustrasjonen tatt 2. september 2016. REUTERS / Dado Ruvic / Illustrasjon

EUs antitrustregulatorer er satt til å belaste iPhone-produsenten Apple (AAPL.O) denne uken med blokkerende rivaler på App Store etter en klage fra musikkstreamingtjenesten Spotify (SPOT.N), har en person som er kjent med saken sagt, skriver Foo Yun Chee.

Flyttingen, den første EU-avgiften mot Apple, kan føre til en bot så mye som 10% av Apples globale inntekter og endringer i den lukrative forretningsmodellen.

Reuters var den første som rapporterte om den forestående EU-antitrustavgiften i mars.

Annonse

Sveriges Spotify tok sin klage til EU-kommisjonen i 2019 og sa at Apple urettferdig begrenser rivaler til sin egen steaming-tjeneste Apple Music.

Det klaget også over 30% -avgiften som ble belastet apputviklere for å bruke Apples kjøpssystem i appen (IAP).

EUs konkurransetilsyn, som har fire Apple-undersøkelser, inkludert Spotify-klagen, nektet å kommentere.

Annonse

Apple refererte til sin Mars 2019 blogg etter Spotify-klagen, som sa at App Store hjalp konkurrenten til å dra nytte av hundrevis av millioner appnedlastinger for å bli Europas største musikkstreamingtjeneste.

Fortsett å lese
Annonse
Annonse
Annonse

Trender