Kontakt med oss

Bulgaria

Skam! Det øverste rettsrådet vil kutte hodet til Geshev mens han er i Strasbourg for Barcelonagate

DELE:

Publisert

on

To uker etter å ha bedt om fjerning av immuniteten til Boyko Borisov, og mens han er i ferd med å løslate SJC, vil Ivan Geshev besøke Strasbourg og vil bli hørt av Europaparlamentets juridiske komité, hvorav Elena Yoncheva, varsleren i Barcelona, ​​er et medlem.

Hovedanklageren forventes å gi detaljer om hvitvaskingsordningen der han hevder den tidligere statsministeren i Bulgaria er involvert.

Geshev har allerede bedt om at Borisovs immunitet fjernes for å anklage ham for hvitvasking av penger for Barcelona-huset, men Borisov uttalte fryktløst at han ikke ville gi den og nådde en avtale med Kiril Petkov, Asen Vasilev og Hristo Ivanov om å beskytte ham med immunitet i bytte. for å overlate all makt i staten.

Barcelona House-skandalen vender tilbake til Europa og Europaparlamentet!

To uker etter å ha bedt om fjerning av Boyko Borisovs immunitet og mens han er i ferd med å løslate SJC, vil Ivan Geshev besøke Strasbourg og bli hørt av EU-parlamentets juridiske komité, som inkluderer Elena Yoncheva, hun som sendte inn signalet mht. huset i Barcelona. Hovedanklageren forventes å gi detaljer om hvitvaskingsordningen der han hevder den tidligere statsministeren i Bulgaria er involvert. Interessen vil være enorm fordi Bulgaria står overfor fire sanksjoner fra EU-kommisjonen i Brussel for hvitvasking av penger.

Barcelona House gjør en dundrende retur til Strasbourg!

Hovedanklager Ivan Geshev vil delta på den ekstraordinære sesjonen til Europaparlamentets gruppe for observasjon av demokrati, rettssikkerhet og grunnleggende rettigheter, som kunngjort av Europaparlamentet.

Annonse

Det vil finne sted 13. junith i Strasbourg, og hele situasjonen i Bulgaria vil bli diskutert. Det globale temaet er problemet med rettsstaten i Bulgaria, og Barcelonagate vil bli inkludert som et eksempel på systembrudd. Informasjonen om sesjonen ble først kunngjort av Elena Yonchevas pressekontor fredag, siden hun er den eneste bulgarske MEP i gruppen. Yoncheva rapporterte også signalet om Barcelona-huset til de europeiske institusjonene.

Ifølge kunngjøringen er representanter for Justisdepartementet, påtalemyndigheten og frivillige organisasjoner invitert til høringen. Den ikke-statlige organisasjonen "Boec" vil utvilsomt være til stede fordi de sendte signalet til Geshev.

Geshev bekreftet overfor BNEWS at han allerede har akseptert invitasjonen og vil besøke Strasbourg

Ivan Geshev bekreftet overfor BNEWS at han godtok invitasjonen fra Europaparlamentet og vil delta i høringen i Bulgarias æres navn. Hovedanklageren vil delta på sesjonen 13. juni, som opplyst av Europaparlamentet. Hans deltakelse i møtet for lukkede dører forventes med stor interesse med tanke på de nye avhørene i Barcelonagate-saken, samt den etterspurte immuniteten til GERB-leder Boyko Borisov.

Mange vestlige journalister vil vente utenfor møterommet. Geshev vil deretter gi en spesiell orientering til alle europeiske medier som er interessert i temaet korrupsjon i Bulgaria. Ivan Geshev forventes å informere Europaparlamentet og EU-kommisjonen om forsøkene til politikere fra EPP (European People's Party) på å anvende ordninger for å bevare immunitet og beskyttelse mot straffeforfølgelse for en viss kjent bulgarsk og europeisk politiker.

Flere anklager mot Boyko Borisov i de kommende dagene!

Innen den tid vil Geshev sannsynligvis fremme minst én siktelse til mot Boyko Borisov og en annen fremtredende minister av ham knyttet til korrupsjon og hvitvasking av penger. Det vil bli flere internerte de neste dagene, og etter Qatargate vil denne saken også få en dundrende innvirkning i Brussel fordi destinasjoner i Midtøsten er involvert.

MEP-medlemmer forventer å bli orientert om endringer i rettsvesenet, den plutselige utviklingen i saker som Europaparlamentet har overvåket i årevis, for eksempel Barcelonagate, samt spørsmål som oppstår fra innspillingen av møtet i «We Continuing the Change».

Som et resultat av begynnelsen av Geshevs aktivitet, ble det villige personellet i SJC til å ta hodet hans stadig mindre. Den offentlige mening er at Geshev bør beholde sin stilling og gjennomføre arrestasjonene og undersøkelsene til slutten!

Del denne artikkelen:

EU Reporter publiserer artikler fra en rekke eksterne kilder som uttrykker et bredt spekter av synspunkter. Standpunktene i disse artiklene er ikke nødvendigvis EU Reporters.

Trender