Kontakt med oss

Kina

Kina 'stopper for ingenting for å ha overtaket i handelsstrid'

DELE:

Publisert

on

Vi bruker registreringen din for å levere innhold på måter du har samtykket i og for å forbedre vår forståelse av deg. Du kan når som helst melde deg av.

VLUU L310W L313 M310W / Samsung L310W L313 M310WDen kinesiske regjeringen verver militære hackere til å stjele nøkkeldata fra produsenten som søker like konkurransevilkår.

Den amerikanske regjeringen har i dag (20. mai) publisert informasjon der det amerikanske datterselskapet til SolarWorld var et sentralt offer for massive hackingangrep fra kinesisk militærpersonell. SolarWorld er den viktigste innenlandske produsenten som er ansvarlig for lanseringen av antidumping- og antisubsidieundersøkelser av kinesisk solimport i USA.

Andre selskaper som har eksponert dumpingpraksis fra kinesiske produsenter og subsidieringspraksis fra den kinesiske regjeringen, for eksempel stålindustrien, har også vært mål for kinesiske cyberangrep. Åpenbart har Kina målrettet og prøvd å skade selskapene for å ha utøvd sin rett til å be om handling mot urettferdig konkurranse. Også i sammenheng med de europeiske handelsaksjonene mot import av kinesiske solprodukter, har Kina brukt massivt press på forskjellige måter. Disse spenner fra nettangrep og gjengjeldelsesoppgaver til enkel utpressing av medlemslandene.

Milan Nitzschke, president for EU Prosun: "Kina er dessverre fortsatt ikke en pålitelig handelspartner, men opptrer som en småkriminell som bruker noen midler, lovlige eller ulovlige, for å utelukke konkurrenter. Det ser ut til at det vil ta lang tid før Kina innser at virkelig bærekraftig vekst bare er mulig gjennom rettferdige handelsforhold. I mellomtiden er det nå viktig at EU og USA bruker tilgjengelige midler for å motvirke ulovlig kinesisk virksomhet. Europa må nøye og strengt overvåke antidumping og antidumping -tilskuddstiltak på plass og industriell spionasje må straffes avgjørende. "

Nitzschke konkluderte: “Det kinesiske militæret målrettet mot strategiske amerikanske virksomheter med interesser i sektorene stål, atom og fornybar energi. EU er Kinas største handelspartner, større enn USA, så det kan antas at Kina også har rettet seg mot europeiske selskaper for å stjele sine mest handelshemmeligheter og immaterielle rettigheter. EU ProSun ber EU snarest mulig undersøke Kinas nye handelsvåpen for cyberspionasje og cybertyveri. ”

Siden grunnleggelsen i 2012 har industriinitiativet EU ProSun fremmet en sterk europeisk solenergiindustri, rettferdig konkurranse og en bærekraftig utvikling av solenergi. Den representerer over 40 solprodusenter i Europa.

Annonse

Del denne artikkelen:

EU Reporter publiserer artikler fra en rekke eksterne kilder som uttrykker et bredt spekter av synspunkter. Standpunktene i disse artiklene er ikke nødvendigvis EU Reporters.

Trender