Kommissær De Gucht overskriften for offisielt besøk til Øst-Afrika

0457f48c-f855-11e2-aded-a5eb6a1a55d7_web_scale_0.0835189_0.0835189__På 31 oktober, vil handelskommissær Karl De Gucht reise til Kenya for å møte med en rekke høyt nivå regjeringsrepresentanter i området av utenriks- og internasjonal handel, østafrikanske saker, økonomi, industrialisering og landbruk.

Besøket følger konklusjonen, for to uker siden, av forhandlingene om en økonomisk samarbeidsavtale med Det østafrikanske fellesskap, til noe som Kenya tilhører. Avtalen vil spille en avgjørende rolle i å sikre langsiktig tilgang til det europeiske markedet og forbedre utviklingsmulighetene for regionen. Møtene vil være en anledning til å oppmuntre rask ratifisering og implementering av avtalen med våre partnere og bero myndighetene i Kenya at EU tar alle nødvendige skritt for å sikre kontinuitet i tollfri adgang til markedet i løpet av perioden som er nødvendig for intern godkjenning prosedyrer som skal gjennomføres.

The Eastern African fellesskap (EAC) består av Burundi, Kenya, Rwanda, Tanzania og Uganda. Total handelen mellom EU og Det østafrikanske fellesskap i 5.8 utgjorde € 2013 milliarder.

kommentarer

Facebook kommentarer

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kategori: En forsiden, Afrika, Økonomi, EU, EU, EU-kommisjonen, Trade, handels~~POS=TRUNC avtaler~~POS=HEADCOMP, Verden

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *