Europakommisjonen gleder seg over ny gruppe på høyt nivå på #EUAfricaRelations

| Oktober 12, 2018

Den europeiske kommisjonens visepresident Ansip og kommissærene Mimica, Hogan, Stylianides og Vella har deltatt i lanseringen av en høy grad av personligheter som er innkalt av Venner av Europaden Mo Ibrahim Foundation og Én kampanje.

Høytidsgruppen omfatter nåværende og tidligere leder av internasjonale organisasjoner og stiftelser, tidligere presidenter og statsministere i afrikanske land sammen med anerkjente eksperter. Bundet av deres forpliktelse til å sikre suksessen til forholdene mellom Europa og Afrika, vil deltakerne bytte ut synspunkter ved denne anledningen om utfordringen med ungdomsarbeider i Afrika. Kommisjonen er en av hoveddriverne i forholdet mellom EU og Afrika, og har nylig lansert en ny Afrika-Europa-alliansen rettet mot å øke investeringer og skape arbeidsplasser.

Kommisjonen gleder seg over dette nye initiativet, som vil ytterligere berike innsatsen for å fremme og gripe muligheter på tvers av kontinenter. Stiftelsesmøtet ble arrangert av Neven Mimica, europeisk kommissær for internasjonalt samarbeid og utvikling.

Mer informasjon om Gruppe på høyt nivå samt Afrika-EU-partnerskap er tilgjengelig på nettet.

Tags: , , ,

Kategori: En forsiden, Afrika, Den sentralafrikanske republikk (CAR), EU, EU, Verden