Kontakt med oss

Virksomhet

USA-Caribbean Investment Forum: Partnerskap for vedvarende utvikling i Karibia

DELE:

Publisert

on

Caribbean Association of Investment Promotion Agencies (CAIPA) kunngjør stolt det svært etterlengtede USA-Caribbean Investment Forum, planlagt til 15.-16. september 2023, i New York City. Dette forumet er en sentral begivenhet for investorer, gründere og interessenter som ønsker å utnytte de mange mulighetene i den karibiske regionen.

Som den fremste plattformen for samarbeid mellom potensielle investorer og Karibias forretningsøkosystem, tilbyr USA-Caribbean Investment Forum en rekke fordeler for deltakerne:

  • Speed-to-Market-muligheter: Oppdag hurtige inngangspunkter til det karibiske markedet, og dra nytte av ekspertisen til regionale fagfolk for å fremskynde forretningsarbeidet ditt.
  • Utforsk muligheter for offentlig-privat partnerskap: Avdekk potensielle samarbeid med statlige organer for å drive bærekraftige utviklingsprosjekter over hele Karibia.
  • Tilgjengelighet for spadeklar nettsted: Identifiser førsteklasses investeringslokasjoner som er klare for umiddelbar utvikling, reduserer prosjektleddetider og øker effektiviteten til satsingene dine.
  • Møt potensielle investorer: Snakk med et mangfold av investorer som søker muligheter i det karibiske markedet, og fremmer forbindelser som kan drive betydelig vekst og partnerskap.
  • Bygg nettverket ditt: Knyt verdifulle relasjoner med industriledere, myndighetspersoner og andre gründere, utvide nettverket ditt og få innsikt i de siste markedstrendene.

"Jeg er henrykt over å fremheve de uvurderlige fordelene som venter deltakerne på vårt USA-Karibiske investeringsforum. Denne dynamiske hendelsen er ikke bare en plattform for dialog; det er en katalysator for å bygge varige partnerskap, drive økonomisk vekst og fremme tverrkulturell forståelse. Gjennom opplysende diskusjoner, samarbeidsinitiativer og enestående nettverksmuligheter, vil folk dra ut med et økt perspektiv og et veikart for å utnytte det grenseløse potensialet som partnerskapet mellom USA og Karibien tilbyr,” bemerket CAIPAs president

Ta sjansen på å være en del av denne eksepsjonelle begivenheten som lover uovertruffen innsikt, forbindelser og muligheter for investeringer og vekst i den karibiske regionen. Registrer deg nå for å sikre deg plass på USA-Caribbean Investment Forum. For mer informasjon og påmelding, klikk her.

Om CAIPA

CAIPA-sekretariatet ble etablert med syv (7) medlemsland som en paraplyforening for CARIFORUM Investment Promotion Agencies (IPA), med mål om å muliggjøre samarbeid mellom karibiske IPAer. Til dags dato omfatter CAIPAs medlemskap tjuetre (23) IPAer i regionen, inkludert representasjon fra de nederlandske og britiske oversjøiske landene og territoriene.

Medlemslandene inkluderer: Anguilla, Antigua og Barbuda, Aruba, Bahamas, Barbados, Belize, De britiske jomfruøyene, Caymanøyene, Curacao, Dominica, Den dominikanske republikk, Grenada, Guyana, Haiti, Jamaica, St. Kitts og Nevis, Montserrat, Saint Lucia, Sint Maarten, St. Vincent og Grenadinene, Surinam, Trinidad og Tobago og Turks- og Caicosøyene.

Annonse

Del denne artikkelen:

EU Reporter publiserer artikler fra en rekke eksterne kilder som uttrykker et bredt spekter av synspunkter. Standpunktene i disse artiklene er ikke nødvendigvis EU Reporters.
Annonse

Trender