Kontakt med oss

Kina

Å fremme menneskelig fremgang langs en balansert, positiv og oppadgående bane

DELE:

Publisert

on

Barn leser bøker sammen med foreldre i et bibliotek i et boligkompleks i Lanshan fylke, Yongzhou, sentrale Kinas Hunan-provins, 30. januar 2023. (Foto: Peng Hua/People's Daily)

Kinesisk modernisering er modernisering av materiell og kulturetisk fremgang. Materiell overflod og kulturetisk berikelse er dens edle streben. Det tilbyr en helt ny idé for å løse materialisme, kulturell utarming og andre dyptliggende problemer i vestlig moderniseringsprosess, skriver He Yin,    Folks daglige.

Den tradisjonelle kinesiske kulturen opprettholder den dialektiske enheten av materiell overflod og kulturell-etisk berikelse. Bare gjennom kontinuerlig utvikling kan folkets drøm om et bedre liv og sosial stabilitet realiseres.

Kultur-etisk berikelse og kulturell tillit kan spille en rolle som åndelig veileder for å skape materiell rikdom. For å realisere kinesisk modernisering, må Kina fortsette å konsolidere det materielle grunnlaget for modernisering, være godt posisjonert for å møte folks stadig voksende intellektuelle og kulturelle behov, og fremme allsidig materiell overflod så vel som menneskers godt avrundede utvikling.

"Vi vil fortsette å heve folks levestandard og berike livene deres, slik at hver familie vil nyte et anstendig liv og alle vil bli gjennomsyret av en sterk følelse av moralsk integritet," sa Kinas president Xi Jinping.

Kinesisk modernisering gjenspeiler fordelene med vitenskapelig sosialisme og tilbyr en ny visjon som er forskjellig fra vestlig modernisering.

Vestlige land kan ikke dempe kapitalens oppkjøpsinstinkt i modernisering, og har ikke klart å finne en løsning på de dyptliggende problemene som materialisme og kulturell utarming.

Annonse

Kinesisk modernisering er forpliktet til koordinering og gjensidig forsterkning mellom materiell og kulturell-etisk fremgang. Det bygger et ideologisk grunnlag for folket til å forene seg med hverandre, gir dem mot til å gå videre og holder dem positive, og gir uendelig energi til Kina til å bygge et moderne sosialistisk land i alle henseender.

Pakistansk ambassadør i Kina, Moin ul Haque, mener at Kina helt sikkert vil nå sine nasjonale utviklingsmål og bygge seg selv til et sterkt land med balansert materiell og kulturell-etisk fremgang.

Den kinesiske sivilisasjonen henter inspirasjon fra alle den menneskelige sivilisasjonens enestående prestasjoner og forkjemper utveksling og gjensidig læring mellom forskjellige sivilisasjoner, noe som bidrar til å finne det største felles grunnlaget for å bygge en bedre verden.

Kina står for begrepet likhet, gjensidig læring, dialog og inkludering, mener at land bør gå inn for menneskehetens felles verdier fred, utvikling, rettferdighet, rettferdighet, demokrati og frihet. De bør også tillate kulturell utveksling å overskride fremmedgjøring, gjensidig læring for å overskride sammenstøt, og sameksistens for å overskride følelsen av overlegenhet, for å fremme menneskelig fremgang langs en balansert, positiv og oppover bane.

Fra å holde konferansen om dialog mellom asiatiske sivilisasjoner, som har etablert en viktig plattform for utveksling mellom sivilisasjoner og gjensidig læring for Asia og til og med verden for øvrig, bygget Belt and Road-initiativet til en måte som forbinder forskjellige sivilisasjoner med Silk Road-ånden. med fred og samarbeid, åpenhet og inkludering, gjensidig læring og gjensidig nytte, for å registrere i historien til de olympiske leker en serie historier om kulturell utveksling og gjensidig læring mellom sivilisasjoner ved å være vertskap for et vellykket Winther-OL, Kina har alltid forkjempet og praktisert inter -sivilisasjonsutveksling og gjensidig læring.

Forsker Ulugbek Hasanov fra Usbekistan sa at kinesisk modernisering vil skape flere muligheter og bedre forhold for å fremme utveksling og gjensidig læring mellom Kina og resten av verden, og gjøre verden til et mer stabilt og sikkert sted.

Kinesisk modernisering, koordinering av materiell og kulturell-etisk fremgang, representerer retningen for menneskelig sivilisasjonsfremgang. Den utvikler seg via interaksjon med andre sivilisasjoner i verden og beriker den menneskelige sivilisasjonen gjennom likeverdig utveksling og gjensidig læring. Kinesisk sivilisasjon vil fremme utviklingen av hele den menneskelige sivilisasjonen.

Del denne artikkelen:

EU Reporter publiserer artikler fra en rekke eksterne kilder som uttrykker et bredt spekter av synspunkter. Standpunktene i disse artiklene er ikke nødvendigvis EU Reporters.

Trender