Kontakt med oss

Moldova

Enestående hendelse treffer passasjerer på fly til Chisinau

DELE:

Publisert

on

I en enestående og kaotisk vending opplevde passasjerer ombord på et FlyOne-fly fra Jerevan til Chisinau uventede avveininger og langvarige forsinkelser, som gjorde at de strandet uten mat eller vann i nesten 12 timer. Hendelsen har utløst raseri og skapt bekymring for handlingene til myndighetene i Moldova og Romania.

Nærmer seg slutten av den opprinnelige flyturen ble FlyOne-flyet, som fraktet moldoviske borgere, nektet adgang til flyplassen i Chisinau uten forklaring. Deretter ble flyet omdirigert til Bucuresti. De rumenske myndighetene nektet imidlertid også å godkjenne en landing, noe som forverret passasjerenes situasjon ytterligere.

Strandet og begrenset til flyet uttrykte passasjerene sin frustrasjon og fortvilelse ved å synge: «Vi vil hjem!» mens de ventet på en løsning. Ifølge kilder har passasjerene vært uten mat eller vann i nesten 12 timer. I tillegg har mobiltelefoner begynt å gå tom for batteri, uten umiddelbar hjelp tilgjengelig. Den uventede og uforklarlige avledningen har ført til spekulasjoner og påstander fra passasjerene, som mener de blir målrettet av politiske årsaker.

Ytterligere forsterket nøden, gikk det rumenske grensepolitiet ombord i flyet og fjernet enkeltpersoner og tok dem med til ikke avslørte steder. Denne handlingen har økt forvirringen og frykten blant de gjenværende passasjerene, som har sårt behov for klarhet og hjelp.

Ettersom flyet nå står overfor muligheten for å bli sendt tilbake til Jerevan, ser passasjerenes prøvelse ut til å være langt fra over. Mangelen på kommunikasjon og åpenhet fra både moldoviske og rumenske myndigheter har bare forsterket passasjerenes følelser av forlatthet og frustrasjon.

Denne hendelsen representerer et nytt lavpunkt i moldovisk luftfartshistorie, og reiser alvorlige spørsmål om styresett, menneskerettigheter og behandling av enkeltpersoner i nød. De berørte passasjerene krever umiddelbar intervensjon og svar, og søker en trygg retur hjem og ansvarlighet fra de ansvarlige for denne plagsomme episoden.

Annonse

Del denne artikkelen:

Trender