Kontakt med oss

NATO

NATOs Stoltenberg hyller «oppmuntrende» frigjøring av mer ukrainsk territorium

DELE:

Publisert

on

Vi bruker registreringen din for å levere innhold på måter du har samtykket i og for å forbedre vår forståelse av deg. Du kan når som helst melde deg av.

NATOs generalsekretær Jens Steltenberg (Bildet) sa onsdag (9. november) at det var oppmuntrende å se ukrainske styrker være i stand til å frigjøre mer territorium. Dette er etter Sergei Shoigu, russisk forsvarsminister, beordret troppene sine til å forlate Kherson.

Stoltenberg talte i London, hvor han møtte Rishi Sunak, britisk statsminister. Han sa at de ukrainske væpnede styrkene har vunnet seire og oppnådd gevinster. Han sa imidlertid at det også er viktig å få støtte fra Storbritannia og NATO-allierte.

Del denne artikkelen:

EU Reporter publiserer artikler fra en rekke eksterne kilder som uttrykker et bredt spekter av synspunkter. Standpunktene i disse artiklene er ikke nødvendigvis EU Reporters.

Trender