Kontakt med oss

Pakistan

60 år med forhold mellom Pakistan og EU - fotografisk utstilling om Pakistan holdt i Brussel

DELE:

Publisert

on

Til minne om 60-årsjubileet for opprettelsen av diplomatiske forbindelser mellom Pakistan og EU, ble det i går kveld lansert en fotografisk utstilling i Brussel ved et arrangement organisert av Pakistan Mission to the European Union i samarbeid med European External Action Service (EEAS) .

Fotoutstillingen som viser fram Pakistans rike historie, arv, arkitektur, turisme, sport, så vel som religiøst, kulturelt og kulinarisk mangfold ble innviet av fungerende utenriksminister Jauhar Saleem, som besøker Brussel for å lede den åttende runden av Pak EU Political. Dialog. Innvielsesseremonien ble deltatt av tjenestemenn fra europeiske institusjoner, diplomater, intelligentsia og mediepersoner.

I sine bemerkninger ved anledningen bemerket fungerende utenriksminister Jauhar Saleem den positive banen i bilaterale forhold mellom Pakistan og EU og det voksende partnerskapet på politiske, økonomiske og handelsmessige områder. Han understreket at forholdet mellom Pakistan og EU var en passende representasjon av verdien av å jobbe sammen om globale utfordringer – som klimaendringer, matsikkerhet og bærekraft, som krevde en multilateral og tverrfaglig tilnærming.

Den fungerende utenriksministeren understreket det enorme potensialet for ytterligere å utvide båndene mellom Pakistan og EU under den strategiske engasjementsplanen. Han uttrykte Pakistans vilje til å fremme dette produktive og konstruktive partnerskapet, spesielt innen vitenskap og teknologi, da dette er de mest relevante sektorene for å oppnå sosioøkonomisk utvikling.

Del denne artikkelen:

Trender