Kontakt med oss

Pakistan

Pakistan Pavilion skinner på den internasjonale festivalen organisert av International School of Brussels

DELE:

Publisert

on

Pakistans ambassade, Brussel deltok i International School of Brussels (ISB) International Festival med en unikt designet pakistansk paviljong 9. juni 2024.

ISB International Festival er en årlig feiring som viser frem ulike kulturer og tradisjoner fra hele verden. Det mangfoldige studentmiljøet på skolen deltok aktivt med 100 land representert i arrangementet med sine særegne utstillinger.

Arrangementet ga en mulighet til å presentere landets rike arv, kulturelle mangfold, turisme og eksportpotensial. Disse utstillingene inkluderte gjenstander, kunsthåndverk, tradisjonelle kostymer og fotografier. Et utvalg bøker og dokumentarer om turisme og kultur i Pakistan ga besøkende et unikt innblikk i landets rike historie, tradisjoner og reiselivspotensial.

Tradisjonell pakistansk gatemat var en stor attraksjon, og trakk et stort antall besøkende, som likte delikatesser som Biryani, Samosas, Gulab Jamun og den spesielle pakistanske chai. Paviljongen inneholdt også et Henna (Mehndi) hjørne, som tilbyr intrikate og vakre design for de som søker en mer oppslukende kulturell opplevelse.

Spesiell interesse ble vist for Made in Pakistan Sportsartikler, dvs. fotball- og cricketdrakter. Barn og foreldre tok spesielle bilder med fotball-VM på boden i Pakistan.

Ambassadør Amna Baloch uttalte "Den internasjonale festivalen fungerer som en fantastisk plattform for å vise frem Pakistans rike kulturarv, mangfold og den varme gjestfriheten til folket vårt. Det er oppmuntrende å se slik entusiasme og interesse for vår kultur fra det internasjonale samfunnet."

Annonse

Besøkende satte stor pris på det pakistanske kjøkkenet og de vakre gjenstandene som ble vist på Pakistan Pavilion, noe som gjør det til et av festivalens høydepunkter.

Del denne artikkelen:

EU Reporter publiserer artikler fra en rekke eksterne kilder som uttrykker et bredt spekter av synspunkter. Standpunktene i disse artiklene er ikke nødvendigvis EU Reporters.

Trender