Kontakt med oss

Russland

Russland lanserer luftangrep mot Kiev, sier byens tjenestemann at angrepet ble avvist

DELE:

Publisert

on

Russland lanserte en ny bølge av luftangrep over natten mot Kiev, med tjenestemenn i den ukrainske hovedstaden som sa at luftforsvarssystemer skjøt ned mer enn 20 kryssermissiler under deres innflyging.

“All were shot down, there were no hits,” Serhiy Popko, head of Kyiv’s military administration, said on the Telegram meldingsapp.

Vitner rapporterte å ha hørt flere eksplosjoner som hørtes ut som luftvernsystemer mens byen var under luftangrepsvarsling i mer enn fire timer, og startet like etter midnatt tirsdag morgen (6. juni).

Falling debris hit road surfaces and damaged power lines to the trolley system in Kyiv’s Desnianskyi district, the military said. The district, on the left bank of the Dnipro River is Kyiv’s most populous.

Ifølge foreløpig informasjon var det ingen personskader, sa tjenestemenn.

Del denne artikkelen:

EU Reporter publiserer artikler fra en rekke eksterne kilder som uttrykker et bredt spekter av synspunkter. Standpunktene i disse artiklene er ikke nødvendigvis EU Reporters.

Trender