Kontakt med oss

Ukraina

Den anerkjente ukrainske akademikeren Anatoliy Peshko foreslår at verdensledere oppretter en verdensregjering med hovedkontor i Ukraina

DELE:

Publisert

on

Ukrainsk akademiker, første visepresident for Academy of Economic Sciences of Ukraine Anatoliy Peshko har sendt invitasjoner til verdensledere med et forslag om å opprette Council of Global Security, Cooperation and Development of the World med hovedkvarter i Ukraina. 

I følge styrelederen for den all-ukrainske union av offentlige organisasjoner "Narodna Rada" i Ukraina, er oppgaven til den nye internasjonale organisasjonen å fastsette prinsippene for dyp spesialisering og samarbeid mellom de mest avanserte landene i verden, som vil tillate hele menneskeheten til å bruke sine naturlige, intellektuelle og teknologiske ressurser mer effektivt.

Anatoly Peshko påpeker at på grunnlag av hans økonomiske og sosiale beregninger er det klart at for de utviklede landene i verden er det bare en effektiv og hensiktsmessig måte å utvikle seg på. Det består i å skape et balansert internasjonalt system, der dyp spesialisering og samarbeid ikke bare vil gjelde akkumulering av penger og ressurser, men også oppnå uuttømmelige energikilder, produksjon av organiske produkter innenfor rammen av lokale agroindustrielle komplekser, effektiv behandling av mennesker og forlengelse av deres liv ved hjelp av molekylærgenetisk tilnærming, utforskning av verdensrommet, etc.

Alt dette er mulig hvis visse naturlige, økologiske og økonomisk forsvarlige aktiviteter skulle forhandles og lovfestes for hvert land i verden. Konsekvensen av denne tilnærmingen vil også være etablering av fred mellom alle land, siden eventuelle konflikter i et slikt system vil føre til dype materielle og sosioøkonomiske tap.

Forfatteren av prosjektet ser på Tyskland, Israel, USA, Storbritannia, Frankrike, Kina og Ukraina som deltakere i den nye organisasjonen.

Anatoliy Peshko mener at ideen om å opprette en verdensregjering sentrert i Ukraina er basert på posisjonen til den berømte amerikanske filosofen og statsviteren Samuel Huntington, som for mange tiår siden forutså og etterlot som et testament til verdenssamfunnet ideen om å skape en verden. regjering på territoriet til et slikt land som Ukraina.

Invitasjonen til verdens ledere ble sendt ut på vegne av den all-ukrainske union av offentlige organisasjoner "Narodna Rada" i Ukraina, som er den største offentlige organisasjonen i Ukraina, og forener rundt 4,500 offentlige organisasjoner og partier i Ukraina. Den ble mottatt av blant andre Tysklands forbundskansler Olaf Scholz, USAs president Joseph Biden, Israels statsminister Benjamin Netanyahu, Ukrainas president Vladimir Zelensky og andre.

Annonse

Del denne artikkelen:

EU Reporter publiserer artikler fra en rekke eksterne kilder som uttrykker et bredt spekter av synspunkter. Standpunktene i disse artiklene er ikke nødvendigvis EU Reporters.
Annonse

Trender