Kontakt med oss

Usbekistan

Artel lanserer Innovative Education Center i Tasjkent

DELE:

Publisert

on

Vi bruker registreringen din for å levere innhold på måter du har samtykket i og for å forbedre vår forståelse av deg. Du kan når som helst melde deg av.

Artel Electronics LLC (Artel), Sentral-Asias største produsent av husholdningsapparater og elektronikk, har offisielt åpnet sitt Innovative Education Center i Tasjkent. Senteret, som vil gi opplæring til ansatte, partnere og studenter, vil konsolidere og forbedre Artels personalutviklingsevner for ytterligere å styrke selskapets virksomhet i Tasjkent, Usbekistan.

Senterets dedikerte bygning ved Artel-hovedkvarteret i Tasjkent består av klasserom, laboratorier, biblioteker og forskningsfasiliteter. Det vil bli tilbudt kurs på tre språk i fagene IT, språk, ingeniørfag og design. Tredimensjonale modelleringsevner vil tillate studentene å studere selskapets fabrikker og produksjonslinjer i dybden, og senteret vil også jobbe i tett samarbeid med selskapets tekniske spesialister ved Artels forsknings- og utviklingssenter (FoU).

Representanter for flere usbekiske universiteter og internasjonale selskaper, inkludert Samsung, deltok på senterets åpningsseremoni 23. desember 2021. Lim Jay Ick, første viserektor ved Korean Ajou University i Tasjkent, senterets direktør Ganiev Bahtiyor og ingeniørstudent Behruz Abduakhatov talte til publikum om viktigheten av høyere utdanning og innføringen av moderne utdanningsmetodikk i Usbekistan. 

Uktam Ablakulov, FoU-direktør, Artel, uttalte: "Det er en stor glede å ha åpnet vårt innovative utdanningssenter, neste trinn i den pågående utvidelsen av vår personalopplæringsevne.

Hos Artel vet vi at våre ansatte er hjørnesteinen i vår suksess, og vi er dedikerte til å skape forutsetninger for at våre ansatte skal trives. Dette senteret vil gi enda flere muligheter for selvutvikling, opplæring og samarbeid, noe som vil fremme karrieren til våre ansatte og forbedre virksomheten vår og motivasjonen til teamet vårt.»

Det nye senteret bygger på Artels sterke aktivitet innen opplæring og medarbeiderutvikling så langt. Over 6,000 teammedlemmer har dratt nytte av kurs i selskapet, og alle ansatte er kvalifisert for den nylig åpnede online Artel Academy-plattformen.

Videre er Artel en aktiv partner for flere internasjonale universiteter, inkludert det hviterussiske statsuniversitetet for mat og kjemisk teknologi, og det tyrkiske Yildiz tekniske universitet, samt innenlandske universiteter inkludert Tashkent State Technical University og det koreanske Ajou University of Tashkent. Artels økende antall partnerskap er bevis på selskapets forpliktelse til å bidra til internasjonal forskning og dra nytte av de mest moderne ideene og avanserte forsknings- og opplæringsteknikker. For mer informasjon, klikk her. 

Annonse

Del denne artikkelen:

EU Reporter publiserer artikler fra en rekke eksterne kilder som uttrykker et bredt spekter av synspunkter. Standpunktene i disse artiklene er ikke nødvendigvis EU Reporters.
Annonse

Trender