Kontakt med oss

Virksomhet

Det internasjonale sikkerhetsselskapet Bollé kunngjør partnerskap med walisisk produsent for å drive internasjonal forsyning av beskyttelsesbrilleutstyr

Publisert

on

Produksjonen av et nytt utvalg av vernebriller for et av verdens ledende navn i bransjen, Bollé, har startet på et sted i Wales. Bollé Safety, en spesialist innen utvikling av personlig beskyttelsesutstyr (PPE) briller, har kunngjort et partnerskap med det walisiske firmaet RotoMedical, en del av Rototherm Group, som har blitt det franske selskapets eksklusive britiske produsent av PPE-briller for helsevesenet.

Mer enn tre millioner PPE-produkter produseres hver måned på RotoMedicals produksjonsbase i Port Talbot, Sør-Wales, etter lanseringen i begynnelsen av juni. Partnerskapet, som har blitt hyllet av Life Sciences Hub Wales, vil se produkter distribuert over Storbritannia og Irland, samt eksporteres til helsemarkeder globalt, med viktige regioner, inkludert Europa, Australia og Nord-Amerika.

RotoMedicals utvidelse til biovitenskapssektoren har blitt støttet av Life Sciences Hub Wales, som har jobbet for å gi virksomheten tilgang til kontakter, ekspertise og råd for å hjelpe til med utvidelsen.

Foran produksjonslanseringen besøkte seniorrepresentanter i Bollé, som har sitt europeiske hovedkvarter i Lyon, RotoMedicals produksjonsbase i de walisiske dalene for å foreta endelige produktkontroller og bekrefte sertifiseringer.

Bollé Safety Sales Vice Ian Walbeoff sa: ”Hos Bollé Safety har vårt oppdrag alltid vært å beskytte synet til helsepersonell over hele verden, selv i de mest utfordrende miljøene, og sikre at de er i stand til å jobbe på frontlinjen. I hjertet av vårt merke er et ekte ønske om kontinuerlig å innovere og bruke den beste tilgjengelige teknologien for å skape produkter av høyeste kvalitet, og vårt partnerskap med RotoMedical vil spille en nøkkelrolle for å oppnå dette.

“Ved å kombinere begge våre selskapers mangeårige arv og ekspertise vil vi i samarbeid kunne designe, produsere og montere produkter som setter innovasjon i høysetet og setter en ny global industristandard når det gjelder ytelse, fortreffelighet og bærekraft.”

Rototherm Group, et selskap fra 1880-tallet, spesialiserer seg på produksjon av industrielle måleinstrumenter. Under pandemien dreide firmaet seg for å produsere medisinske masker og beskyttende ansiktsskjold for helse- og omsorgsarbeidere under merket RotoMedical.

Siden pandemien ankom Storbritannia, har Port Talbot-produsenten økt produksjonskapasiteten til ansiktsvisir av plast fra 1,000 per dag til 250,000 hver uke. Den raske suksessen har katalysert videre ekspansjon i biovitenskapssektoren, ettersom RotoMedical har utviklet seg til å produsere BSI-sertifiserte Type IIR ansiktsmasker, som er kirurgisk og designet for bruk av helsepersonell.

Rototherm Groups forretningsutviklingsdirektør Tarkan Conger sa: ”Vår ambisjon har alltid vært å fortsette å utvide og utvikle virksomheten, og i sin tur å skape flere arbeidsplasser for den lokale økonomien. Partnerskapet med Bollé vil gjøre det mulig for oss å bygge videre på vår industrielle ekspertise og innovasjon når vi bygger oss inn i biovitenskapssektoren og utvider oss til nye produksjonskapasiteter og markeder. ”

Etter forsyningskontrakten med Bollé la selskapet til vernebriller for sitt ansvarsområde, som det har opprettet en dedikert automatisert produksjonslinje for. Ansiktsskjoldene til Bollé vil bli produsert av RotoMedical, Rototherms avdeling for medisinsk og verneutstyr, ved hjelp av lokalt hentede råvarer.

Administrerende direktør i Rototherm Group, Oliver Conger, sa: “Vi er stolte av å være en SMB i Wales, og stasjonen er å fortsette å sikre partnerskap med andre selskaper i Wales og internasjonalt. Med hjelp fra Life Sciences Hub Wales har vi klart å knytte forbindelser i hele den walisiske industrien, og vi er forpliktet til å øke vår globale tilstedeværelse ytterligere. Vi har investert alt vi har i den lokale økonomien og i virksomheten, som vil fortsette når vi utvides internasjonalt. ”

Bollé Safety Sales Vice Ian Walbeoff la til: “Dette partnerskapet markerer begynnelsen på et spennende nytt kapittel for Bollé Safety i Wales og Storbritannia ettersom vi fortsetter å øke vår tilstedeværelse i landet og investere i lokalsamfunn. Det vil hjelpe oss å fremme våre evner med å utvikle produkter med bærekraft i kjernen, ettersom vi vil jobbe med lokalt hentede materialer og stolt skryte av 'Made in Britain' -stempel.

"Evnene til Rototherm er vitnesbyrd om den dyktige produsenten som er tilgjengelig her i Wales, og vi ser frem til å spille en rolle i ytterligere å drive produksjonskvalitet fra regionen."

Når vi snakket om det nye partnerskapet mellom Rototherm og Bollé Safety, sa Cari-Anne Quinn, administrerende direktør i Life Sciences Hub Wales: “Life Sciences Hub Wales er stolt over å kunne støtte Rototherms reise inn i biovitenskapssektoren og ønsker de voksende internasjonale forbindelsene velkommen. Vi gratulerer dem for arbeidet de har gjort for å støtte Storbritannia i en tid med stort behov, og med å sikre denne kontrakten vil Bollé, som vil se disse suksessene fortsette. ”

Fortsett å lese

Entreprenører

Vinnerne av Europas største ungdomsentreprenørfestival avduket

Publisert

on

370,000 40 unge gründere fra 2021 land konkurrerte om å bli Europas selskap og årets oppstart på FNs verdensferdighetsdag XNUMX.

Swim.me og Scribo er kåret til vinnerne av JA Europe Enterprise Challenge og Company of the Year Competition, etter å ha kjempet den med Europas beste unge gründere i dag i Gen-E 2021, den største entreprenørskapsfestivalen i hele Europa.

Organisert av JA Europe og vert i år av JA Litauen, kombinerer Gen-E-festivalen to årlige priser, Company of the Year Competition (CoYC) og European Enterprise Challenge (EEC).

Etter presentasjoner fra 180 selskaper ledet av noen av de lyseste unge gründerhodene i Europa, ble vinnerne kunngjort ved en virtuell seremoni.

Vinnerne av European Enterprise Challenge for entreprenører i universitetsalderen var som følger:

  • 1st - Swim.me (Hellas) som opprettet en smart bærbar enhet som bevarer orienteringen til blinde svømmere i bassenget. Systemet består av en miljøvennlig badehette og beskyttelsesbriller og er beregnet for bruk under treningsforhold.
  • 2nd - Mute (Portugal), en lydabsorpsjonsmodul som er i stand til å eliminere ekko / etterklang og uønskede frekvenser i et rom ved å bruke stoffrester. Stoler på som en profesjonell, bærekraftig og innovativ løsning som fremmer en sirkulær økonomi.
  • 3rd - Hjárni (Norge), hvis mål er å bli verdens mest foretrukne leverandør av miljøvennlige garvemidler for bærekraftig lærproduksjon. Mens Europas lær genererer en årlig verdikjedeomsetning på 125 milliarder euro, er 85% av dette skinnet laget med krom, noe som er farlig for både helse og miljø.

Vinnerne av Årets selskapskonkurranse var som følger:

  • 1st - Scribo (Slovakia), en løsning for tørkeslette markører som ikke resirkuleres og produserer avfall på 35 milliarder plastmarkører hvert år. De har utviklet nullavfall tørrslett tavlemarkører laget av resirkulert voks.
  • 2nd - FlowOn (Hellas), en innovativ adapter som konverterer utekraner til “smarte kraner” som regulerer vannstrømmen, reduserer vannforbruket med opptil 80% og reduserer eksponeringen for virus og bakterier med mer enn 98%.
  • 3rd - Lazy Bowl (Østerrike), er et kvinnelig selskap som spesialiserer seg i frysetørket frukt 'smoothiebowls' som er fri for både fargestoffer og konserveringsmidler.

For første gang noensinne ble Gen-E-festivalen kjent som en ”JA Europe Teacher of the Year Award”. Prisen søker å anerkjenne lærernes rolle for å inspirere og motivere unge mennesker, for å hjelpe dem med å oppdage potensialet og få dem til å tro på deres makt til å handle og endre fremtiden.

Sedipeh Wägner, en lærer fra Sverige, vant prisen. Fru Wägner er en erfaren JA-lærer som underviser ved introduksjonsprogrammet, dedikert til migranter og sårbare studenter for å forberede seg på det nasjonale programmet, lære dem svensk og muligens utfylle sin tidligere utdanning for å oppfylle de svenske videregående nivåene og standardene. 

JA Europe, som arrangerte festivalen, er Europas største ideelle organisasjon i Europa dedikert til å skape veier for ansettbarhet, jobbskaping og økonomisk suksess. Nettverket opererer i 40 land, og i fjor nådde programmene nesten 4 millioner unge mennesker med støtte fra over 100,000 forretningsfrivillige og 140,000 XNUMX lærere og lærere.

JA Europe-sjef Salvatore Nigro sa: ”Vi er glade for å kunngjøre årets vinnere av JA Company of the Year Competition and Enterprise Challenge. Hvert år kjemper over 370,000 XNUMX studenter over hele Europa ved å designe sine egne miniselskaper og nyetableringer for å konkurrere på Gen-E, Europas største entreprenørskapsfestival.

"Vår intensjon er alltid å bidra til å øke karriereambisjonene og forbedre ansettbarhet, gründerferdigheter og holdninger. Unge gründere har så mye å tilby samfunnet vårt, og hvert år ser vi en ny bølge av entusiasme mot å løse samfunnsproblemer med eget entreprenørskap. Det gjenspeiles i vinnerne igjen i år, at unge gründere ikke bare ser forretning som et middel til et økonomisk mål, men som en plattform for å forbedre samfunnet og hjelpe mennesker rundt dem. ”

JA Europe er den største ideelle organisasjonen i Europa dedikert til å forberede unge mennesker på sysselsetting og entreprenørskap. JA Europe er medlem av JA Worldwide® som i 100 år har levert hendene på, erfaringsbasert læring innen entreprenørskap, arbeidsberedskap og økonomisk kompetanse.

JA skaper veier for ansettbarhet, jobbskaping og økonomisk suksess. Siste skoleår nådde JA-nettverket i Europa nesten 4 millioner unge mennesker i 40 land med støtte fra nesten 100,000 forretningsfrivillige og over 140,000 XNUMX lærere / lærere.

Hva er COYC og JA Company Program? JA Europe Company of the Year Competition er den årlige europeiske konkurransen til de beste JA Company Program-teamene. JA Company-programmet gir videregående studenter (i alderen 15 til 19 år) mulighet til å fylle et behov eller løse et problem i samfunnet deres og lærer dem praktiske ferdigheter som kreves for å konseptualisere, kapitalisere og administrere sin egen virksomhetssatsning. Gjennom å bygge sitt eget selskap samarbeider studentene, tar viktige forretningsbeslutninger, kommuniserer med flere interessenter og utvikler gründerkunnskap og ferdigheter. Hvert år deltar mer enn 350,000 30,000 studenter over hele Europa i dette programmet og skaper mer XNUMX XNUMX miniselskaper.

Hva er EEC og JAs oppstartsprogram? European Enterprise Challenge er den årlige europeiske konkurransen til de beste JA Start Up Program-lagene. Oppstartsprogrammet lar videregående studenter (i alderen 19 til 30 år) oppleve å drive sitt eget selskap, og vise dem hvordan de kan bruke talentene sine til å starte sin egen virksomhet. Studentene utvikler også holdninger og ferdigheter som er nødvendige for personlig suksess og ansettelsesevne, og får viktig forståelse innen selvstendig næringsdrivende, virksomhetsskaping, risikotaking og takling av motgang, alt sammen med erfarne forretningsfrivillige. Hvert år deltar mer enn 17,000 20 studenter fra 2,500 land over hele Europa i dette programmet, og skaper XNUMX+ nyetableringer per år.

Fortsett å lese

EU-kommisjonen

Kommisjonen vedtar forslag til en pakt for forskning og innovasjon i Europa

Publisert

on

Kommisjonen har vedtatt sitt forslag til rådsanbefaling om "En pakt for forskning og innovasjon i Europa" for å støtte gjennomføringen av nasjonale europeiske forskningsområdet (ERA). Paktforslaget definerer delte prioriterte områder for felles handling til støtte for ERA, angir ambisjonene for investeringer og reformer, og danner grunnlaget for en forenklet politikk koordinerings- og overvåkingsprosess på EU- og medlemsnivå gjennom en ERA-plattform der medlem stater kan dele sine reform- og investeringsmetoder for å forbedre utvekslingen av beste praksis. Det er viktigere at pakten forutsetter engasjementet med forsknings- og innovasjonsaktører for å sikre en innvirkende ERA.

Et Europa som passer for Digital Age Executive Vice President Margrethe Vestager sa: “Pandemien har vist oss viktigheten av å forene forsknings- og innovasjonsarbeid som raskt gir resultater til markedet. Det har vist oss viktigheten av å investere i felles strategiske prioriteringer mellom medlemsstatene og EU. Pakt for forskning og innovasjon vi foreslår i dag, vil legge til rette for bedre samarbeid og bli med på arbeidet vårt med å takle forsknings- og innovasjonsmål som har størst betydning for Europa. Og det vil tillate oss alle å lære av hverandre. ”

Innovasjon, forskning, kultur, utdanning og ungdomskommisjonær Mariya Gabriel sa: ”Pakten for forskning og innovasjon er den første milepælen i vår ambisjon om et forenklet og mer effektivt europeisk forskningsområde. Målet med pakten er å fremme den fremtidige dialogprosessen med nøkkelaktører som legger tydelig vekt på å dele beste praksis og legge til rette for samarbeid mellom medlemslandene for å investere i og koordinere felles forsknings- og innovasjonsmål. "

Pakten ble kunngjort i kommisjonens meddelelse om 'En ny ERA for forskning og innovasjonseptember 2020 og godkjent av Rådets konklusjoner om den nye ERA i desember 2020. Du finner mer informasjon her..

Fortsett å lese

Data

Nye regler om åpne data og gjenbruk av offentlig informasjon begynner å gjelde

Publisert

on

17. juli markerte fristen for medlemsland å transponere den reviderte Direktiv om åpne data og gjenbruk av offentlig informasjon inn i nasjonal lov. De oppdaterte reglene vil stimulere utviklingen av innovative løsninger som mobilitetsapper, øke gjennomsiktigheten ved å åpne tilgangen til offentlig finansierte forskningsdata og støtte ny teknologi, inkludert kunstig intelligens. Et Europa som passer for den digitale tidsalderen Konserndirektør Margrethe Vestage sa: “Med vår datastrategi definerer vi en europeisk tilnærming for å frigjøre fordelene med data. Det nye direktivet er nøkkelen til å gjøre den enorme og verdifulle ressursmassen produsert av offentlige organer tilgjengelig for gjenbruk. Ressurser som allerede er betalt av skattebetaleren. Så samfunnet og økonomien kan dra nytte av mer åpenhet i offentlig sektor og innovative produkter. "

Kommisjonær for det indre markedet, Thierry Breton, sa: “Disse reglene om åpen data og gjenbruk av offentlig informasjon vil gjøre det mulig for oss å overvinne hindringene som hindrer full gjenbruk av data fra offentlig sektor, spesielt for SMB. Den totale direkte økonomiske verdien av disse dataene forventes å firedobles fra 52 milliarder euro i 2018 for EUs medlemsstater og Storbritannia til 194 milliarder euro i 2030. Økte forretningsmuligheter vil komme alle EU-borgere til gode takket være nye tjenester. "

Offentlig sektor produserer, samler inn og formidler data på mange områder, for eksempel geografiske, juridiske, meteorologiske, politiske og pedagogiske data. De nye reglene, som ble vedtatt i juni 2019, sørger for at mer av denne offentlige informasjonen er lett tilgjengelig for gjenbruk, og dermed genererer verdi for økonomien og samfunnet. De er resultatet av en gjennomgang av det tidligere direktivet om gjenbruk av offentlig informasjon (PSI-direktivet). De nye reglene vil bringe lovgivningsrammen oppdatert med de siste fremskrittene innen digital teknologi og ytterligere stimulere digital innovasjon. Mer informasjon er tilgjengelig på nett.  

Fortsett å lese
Annonse
Annonse

Trender