Kontakt med oss

Business Information

London er vertskap for den største krypto- og blokkjedekonferansen

DELE:

Publisert

on

Vi bruker registreringen din for å levere innhold på måter du har samtykket i og for å forbedre vår forståelse av deg. Du kan når som helst melde deg av.

London har dukket opp som det største senteret for kryptovaluta og blokkjederelatert aktivitet de siste årene, siden det er vert for tidenes største. Krypto- og blokkjedekonferanse. Dette skyldes en rekke faktorer, inkludert statusen som et globalt finansielt knutepunkt, et sterkt og innovativt fintech-økosystem og et relativt støttende regulatorisk miljø.

Flere høyprofilerte kryptovaluta- og blokkjedeselskaper har etablert virksomhet i London, inkludert Coinbase, Bitstamp og BitPay. Disse selskapene tilbyr tjenester som utveksling av kryptovaluta, betalingsbehandling og lommebokadministrasjon.

London er også hjemsted for et økende antall blockchain-startups, som utvikler innovative løsninger innen områder som supply chain management, identitetsverifisering og desentralisert finans.

Den britiske regjeringen har vært relativt proaktiv i sin tilnærming til å regulere kryptovalutaer og blokkjedeteknologi. I 2019 introduserte Financial Conduct Authority (FCA) nye regler for kryptovalutabedrifter som opererer i Storbritannia, med sikte på å forbedre forbrukerbeskyttelsen og redusere risikoen for hvitvasking av penger.

Samlet sett har kombinasjonen av et støttende regulatorisk miljø, et sterkt fintech-økosystem og en stor pool av talent bidratt til å gjøre London til et ledende senter for kryptovaluta og blockchain-innovasjon.

Gruvedrift av kryptovaluta har gjennomgått betydelige teknologiske innovasjoner de siste årene. En av de viktigste nyvinningene har vært utviklingen av Application-Specific Integrated Circuits (ASIC), som er spesialiserte databrikker designet spesielt for gruvedrift av kryptovalutaer.

ASIC-er er mye mer effektive enn tradisjonelle CPU-er eller GPU-er (grafikkbehandlingsenheter) til å utføre beregningene som kreves for gruvedrift av kryptovaluta. De bruker mindre strøm og er mye raskere, slik at gruvearbeidere kan generere flere hashes og tjene flere belønninger.

Annonse

En annen teknologisk innovasjon innen gruvedrift av kryptovaluta har vært fremveksten av skygruvetjenester. Cloud mining lar brukere leie datakraft fra eksterne datasentre, som kan utvinne kryptovalutaer på deres vegne. Dette fjerner behovet for brukere å investere i dyr gruvemaskinvare, som kan være kostbart å vedlikeholde og oppgradere.

I tillegg har det kommet innovasjoner innen bruk av fornybare energikilder til gruvedrift av kryptovaluta, som f.eks. sol- og vindkraft. Dette har bidratt til å adressere bekymringer om miljøpåvirkningen av gruvedrift av kryptovaluta, som krever betydelige mengder energi.

Ett selskap – www.dombitt.com  tilbyr en unik "Betal halvparten og få en maskin". Funksjonen, introdusert i 2020 under koronaviruslåsen, lar kunder betale halvparten for å kjøpe en gruvearbeider og betale resten etter hvert som de bryter og tjener.

Firmaet, Dombey -  https://dombbit.com/  - har nå kuttet prisene som en del av sin 13th Bursdagstilbud.

Til slutt har det vært utvikling av gruvebassenger, der individuelle gruvearbeidere kan slå sammen ressursene sine for å øke sjansene for å tjene belønninger

Samlet sett har teknologisk innovasjon innen gruvedrift av kryptovaluta bidratt til å gjøre prosessen mer effektiv, kostnadseffektiv, og miljømessig bærekraftig.

Full dekning av Blockchain Economy London Summit er tilgjengelig på mynt-reporter

Del denne artikkelen:

EU Reporter publiserer artikler fra en rekke eksterne kilder som uttrykker et bredt spekter av synspunkter. Standpunktene i disse artiklene er ikke nødvendigvis EU Reporters.

Trender