Kontakt med oss

Kunnskap

Educatius kunngjør utvalgte internasjonale deltakere for banebrytende kunstpraksis i Gambia

DELE:

Publisert

on

Kunst overskrider grenser, og Educatius er stolte av å avsløre utvalget av fire internasjonale deltakere for det originale Aiducatius Creativity Internship, som er planlagt til juni 2024 i Gambia.

I juni vil de utvalgte praktikantene slå seg sammen med lærere ved St. Martin's Basic Cycle School i Kartong for å legge til rette for innovative kunstneriske prosjekter for studenter, samtidig som de fordyper seg i den rike billedvev av lokale kreative tradisjoner. Finalistene, valgt fra en konkurransedyktig pool på over 100 søkere fra 15 land, ble evaluert på sine kunstneriske talenter og oppfinnsomheten til deres foreslåtte kunstneriske aktiviteter for skolen av et panel av internasjonale dommere, med det siste nikk gitt av lærerstaben og rektor, Nicholas Jatta, ved St. Martins skole.

Kohorten består av to alumner fra Educatius' videregående utvekslingsprogram, Norun Igeltjørn-Brænd fra Norge og Serena Pelizzari fra Italia; Adam Goode, en dyktig kunstpedagog fra Arlington High School, Massachusetts; og Tara Creed, en dedikert Educatius lokal koordinator fra Layton, Utah. Valget deres understreker Educatius' forpliktelse til å lette tilgang til utdanning og kulturell utveksling på global skala.

Carla Kearns, visepresident for kommunikasjon ved Educatius, delte sin entusiasme: «Kunst er et universelt språk. Denne praksisplassen feirer ikke bare den kunstneriske utvekslingen mellom de gambiske studentene og våre internasjonale praktikanter, men viser også vårt oppdrag om å skape en positiv global innvirkning gjennom utdanning."

Aiducatius Creativity Internship er et høydepunkt i det varige partnerskapet mellom Educatius og St. Martin's School, et samarbeid som dateres tilbake til 2009. Gjennom sin søsterorganisasjon, Aiducatius, har hver Educatius-student, vertsfamilie, agent og partner støttet skolen og bidratt til pedagogisk støtte til elevene sine.

Dette initiativet er i tråd med FNs bærekraftsmål for kvalitetsutdanning om å fremme tilgang til utdanning for å bygge en lysere fremtid for studenter over hele verden. Utover å dele kunstneriske og kreative ferdigheter, er praksisplassen en levende kulturell utveksling, som lover varige forbindelser og gjensidig berikelse for både studenter og deltakere.

Relaterte linker

Annonse

Med 20 års erfaring og tilstedeværelse i 22 land, er Educatius en global leder innen akademiske utvekslingsprogrammer. Årlig legger vi til rette for berikende pedagogiske opplevelser for over 8,000 elever fra videregående skoler fra 60 land over hele USA, Storbritannia, Irland, Europa, Australia, Canada og online. Vi sørger også for givende opplevelser for våre vertsfamilier og partnere. Utover våre kjerneprogrammer, er Educatius forpliktet til å ha en positiv global innvirkning. Vi forbedrer tilgangen til utdanning gjennom Aiducatius, bidrar til miljømessig bærekraft via treplanting i Tanzania, fremmer motstandskraft blant ungdom gjennom Global Youth Resilience Initiative, og oppveier karbonavtrykket til våre studenters internasjonale flyvninger. Hos Educatius tror vi på kraften i utdanning og dens potensial for å skape en bedre verden.

Del denne artikkelen:

EU Reporter publiserer artikler fra en rekke eksterne kilder som uttrykker et bredt spekter av synspunkter. Standpunktene i disse artiklene er ikke nødvendigvis EU Reporters.

Trender