Kontakt med oss

Miljø

Langsiktig visjon for distriktene: Lansering av bygdepakten

DELE:

Publisert

on

Vi bruker registreringen din for å levere innhold på måter du har samtykket i og for å forbedre vår forståelse av deg. Du kan når som helst melde deg av.

Kommisjonen lanserer bygdepakten, et initiativ, som ble kunngjort i sin langsiktige visjon for distriktene som ble presentert i juni 2021. Den nye pakten tar sikte på å mobilisere offentlige myndigheter og interessenter til å handle på behovene og ambisjonene til bygdesamfunnene. Det vil gi et felles rammeverk for å engasjere og samarbeide mellom interessenter på EU-, nasjonalt, regionalt og lokalt nivå. Visepresident Šuica, kommissær Wojciechowski og kommissær Ferreira (Bildet) utvidet en åpen invitasjon å delta i diskusjonen om Bygdepakten. Alle interesserte er invitert til å uttrykke sitt engasjement til visjonens mål og delta i utvikling og implementering av Bygdepakten.

Kommisjonen vil legge til rette for dette rammeverket med partnere og nettverk, og oppmuntre til utveksling av ideer og beste praksis på alle nivåer. Basert på brede konsultasjoner med innbyggere og landlige interessenter, langsiktig visjon for EUs landområder identifiserer presserende utfordringer og fremhever noen av de mest lovende mulighetene som er tilgjengelige for disse områdene. Med støtte fra bygdepakten og Handlingsplan for bygdene lansert av Kommisjonen, har den langsiktige visjonen som mål å gjøre EUs landlige områder sterkere, mer sammenkoblet, mer motstandsdyktig og mer velstående. Mellom nå og juni 2022 kan interessenter og aktører bli med Bygdepaktsamfunn og dele refleksjoner og ideer om implementering og utvikling. I juni 2022 vil Rural Pact-høynivåkonferansen være muligheten til å gjøre oversikt over forpliktelser som er tatt og ideer fremmet og definere neste steg. Mer informasjon på nett.

Del denne artikkelen:

EU Reporter publiserer artikler fra en rekke eksterne kilder som uttrykker et bredt spekter av synspunkter. Standpunktene i disse artiklene er ikke nødvendigvis EU Reporters.

Trender