Irland setter av 1.2 milliarder euro uten pakke #Brexit

| Oktober 9, 2019

Irlands finansminister sa tirsdag (8 oktober) at regjeringen vil kjøre et budsjettunderskudd på 0.6% av bruttonasjonalproduktet neste år hvis Storbritannia krasjer ut av EU uten avtale, for å finansiere en pakke på 1.2 milliarder euro for berørte firmaer, skrive Graham Fahy og Padraic Halpin.

"I tilfelle en no-deal, vil vi gripe inn på en vedvarende og meningsfull måte for å støtte jobber og økonomien," sa Paschal Donohoe til parlamentet når han presenterte budsjettet for 2020, som er basert på antakelsen om en Brexit uten avtale .

"Disse inngrepene vil støtte firmaer i alle størrelser i alle vanskelighetsnivåer, med særlig fokus på sektorer som er mest utsatt, inkludert mat, produksjon og internasjonalt omsatte tjenester."

kommentarer

Facebook kommentarer

Tags: , , , , , ,

Kategori: En forsiden, Brexit, EU, Irland, Nord-Irland, UK

Kommentarer er stengt.