Kontakt med oss

NATO

Joint Forces Command Napoli starter NATO Exercise Noble Jump 23

DELE:

Publisert

on

Vi bruker registreringen din for å levere innhold på måter du har samtykket i og for å forbedre vår forståelse av deg. Du kan når som helst melde deg av.

For å demonstrere NATOs forpliktelse til å forsvare hver tomme av NATOs territorium, har elementer av Very High Readiness Joint Task Force (VJTF) startet sin utplassering til Sardinia, ITALIA. Øvelse Noble Jump 23 vil fremheve NATOs evner gjennom en operasjonell og taktisk, direkte og kommandopostøvelse som vil avsluttes med en Joint Allied Powers Demonstration Day (JAPDD), som viser beredskapen til NATOs krigføringsevner.

Denne lenge planlagte øvelsen, under kommando av Joint Forces Command Naples (JFC Naples), vil oppfylle kravene satt av Supreme Headquarters Allied Powers Europe for å utøve VJTF som ledende elementer i NATO Response Force.

NATO Response Force (NRF) er en teknologisk avansert, multinasjonal styrke som består av land-, luft-, maritime og spesialoperasjonsstyrker-komponenter som raskt kan deployeres. Det gir kollektivt forsvar og en rask militær respons på nye kriser. I tillegg kan den utføre fredsstøttende operasjoner, gi beskyttelse til kritisk infrastruktur og støtte katastrofehjelp.

Omtrent 2,200 soldater vil samles på Sardinia fra de allierte nasjonene Tyskland, Norge, Nederland, Tsjekkia og Luxemburg. Øvelsen arrangeres av Italia.

«Noble Jump 23-øvelsen viser at NATO er samlet, klar og villig til å forsvare allierte. Her viser NRF seg som et troverdig militært alternativ: Det er en uttalelse om vår besluttsomhet og våre evner.» sa US Navy Captain William Urban, Chief Public Affairs JFC Napoli.

NRF ble dannet i 2002 og gir NATO et troverdig, raskt deployerbart militært alternativ for å svare på nye kriser, som underbygger prinsippet om Kollektivt forsvar.

Kommandoen for NRF roterer årlig mellom NATO-hovedkvarteret JFC Napoli og JFC Brunssum på operasjonelt nivå. JFC Napoli har overtatt NRF-ledelsen for 2023.

Annonse

Under øvelsen vil det være muligheter for media å observere trening og medieorganisasjoner kan søke om en invitasjon til Noble Jump 23s finale, JAPPD live fire and VIP-arrangementet 12. mai.

For mer informasjon og hvordan du akkrediterer denne øvelsen, vennligst kontakt: [e-postbeskyttet]

#NobleJump23

#VJTF23

Del denne artikkelen:

EU Reporter publiserer artikler fra en rekke eksterne kilder som uttrykker et bredt spekter av synspunkter. Standpunktene i disse artiklene er ikke nødvendigvis EU Reporters.

Trender