#CohesionPolicy - Kommisjonen kunngjør vinnere av 2018 #RegioStars priser

| Oktober 12, 2018

Regionalpolitisk kommissær Corina Creţu (Bildet) arrangerte den årlige seremonien som annonserte vinnerne av RegioStars priser, belønner årets beste Samhørspolitiske prosjekter.

Og vinnerne er: Kategori 1) Støtte smart industriell overgang: Business and Shared Services Center, et forretningssenter i byen Fundão, Centro-regionen, Portugal Kategori 2) Overgang til en bærekraftig, lav-CO2-økonomi: TeKiDe - gjenvinning av tekstilfiber, et prosjekt som lager nye tekstiler fra bomullsavfall i Helsingfors-Uusimaa, Finland, som en del av et bio- og sirkulærøkonomisk knutepunkt som tiltrekker seg investeringer i regionen; Kategori 3) Bedre tilgang til offentlige tjenester: Sosial bolig i byen Ostrava, et sosialt boligprogram i Tsjekkias Moravian-Silesian region; Kategori 4) Adressering av migrasjonsutfordringen: Arbeidsintegrasjon og sosial inkludering av flyktninger, et spesielt integrasjonsprogram i den spanske regionen Murcia som hjelper innvandrere til å finne sin plass i samfunnet; Kategori 5) Investering i kulturarven: Nant Gwrtheyrn, en forlatt gruveby på nordvestkysten av Wales som har blitt restaurert for å bli et kulturhus.

De Vista Alegre Heritage Museum i Portugal mottok den offentlige valgprisen. Kommissær Creţu sa: "RegioStars er sanne ambassadører av Samholdspolitikken. I vår innsats for å bedre kommunisere hva Europa gjør for sine borgere, er disse prosjektene verdifulle eiendeler, og jeg håper de inspirerer mange regioner når de velger EU-finansierte prosjekter. "

Tags: , ,

Kategori: En forsiden, EU, EU-kommisjonen