#Huawei-uttalelse angående den amerikanske handelsdepartementets beslutning om å utvide midlertidig generell lisens for Huawei

| August 21, 2019

”Vi motsetter oss det amerikanske handelsdepartementets beslutning om å legge til ytterligere 46 Huawei-tilknyttede selskaper til enhetslisten. Det er tydelig at denne avgjørelsen som ble tatt på dette tidspunktet, er politisk motivert og ikke har noe med nasjonal sikkerhet å gjøre. Disse handlingene bryter de grunnleggende prinsippene for fritt markedskonkurranse. De er ikke i noen interesser, inkludert amerikanske selskaper. Forsøk på å undertrykke Huaweis virksomhet vil ikke hjelpe USA med å oppnå teknologisk lederskap. Vi ber den amerikanske regjeringen om å få slutt på denne urettferdige behandlingen og fjerne Huawei fra entitetslisten.

kommentarer

Facebook kommentarer

Tags: , , , , ,

Kategori: En forsiden, Kina, EU, Telekom

Kommentarer er stengt.