Kontakt med oss

EU-kommisjonen

Kommisjonen mottar Finlands første betalingsanmodning under Recovery and Resilience Facility

DELE:

Publisert

on

Finland’s first payment request relates to 20 milestones, for a total amount of €198 million in grants.

De dekker flere reformer knyttet til grønn omstilling, kontinuerlig læring og sosial-, helse- og redningstjenester, samt etterlyser investeringer om grønn omstilling, forskning, utvikling og investeringer (RDI), og den kulturelle og kreative sektor. Utbetalinger under RRF er resultatbasert og betinget av at Finland implementerer investeringene og reformene som er skissert i gjenopprettings- og motstandsplanen.

The Commission will now assess the request, and will then send its preliminary assessment of Finland’s fulfilment of the milestones required for this payment to the Council’s Economic and Financial Committee. More information on the process of the payment requests under the RRF is available in this Q & A. Mer informasjon om den finske planen for gjenoppretting og motstandskraft er tilgjengelig her.

Del denne artikkelen:

EU Reporter publiserer artikler fra en rekke eksterne kilder som uttrykker et bredt spekter av synspunkter. Standpunktene i disse artiklene er ikke nødvendigvis EU Reporters.

Trender