#WEF2017: Tanker fra #Davos

image1Sveits er et fantastisk land. Foruten sin forbløffende natur og vakre landskap, presentasjon av deres likhet og effektiv innovasjonsprosess og ytelse i dette landet på alle nivåer er usedvanlig viktig, skriver Dr. Ying Zhang.

image3

Doris Leuthard høyre, med Dr. Zhang

For det første, kan du aldri tro (minst fra mitt syn) at presidenten i dette landet, Doris Leuthard (bildet riktig, med Dr. Zhang) Kan være en slik ydmyk person, presentere seg selv som lik som andre i de fleste tilfellene.

For det andre, ved å delta i Davos 2017 World Economic Forum, og side event arrangert av ABB, Du kan ikke unngå å bli imponert av veien for dette landet og dets corporate organisasjoner oppfører seg.

De må applauderes for deres holdning til å håndtere framtiden, søker å være bærekraftig og i stand til å generere mer kvalitet-riket jobber for en fremtidig velstand av teknologi og innovasjon.

ABB er blomstrende i fjerde generasjon av industrielle revolusjon av -digital teknologi. Læring fra ABB-konsernets styreleder Peter Voser (bildet under) og CEO Dr. Ulrich Spiesshofer (avbildet, topp) Og andre ABB mennesker, du kan bare bli dypt rørt av deres pågående entreprenørånd og ned til jorden flittig innsats til hva de tar sikte på.

image2

Disse kvalitetene til å bli respektert som de representerer elitegruppe av verdens nivå bedrifter.

Dr. Ying Zhang er Associate Dean og professor på entreprenørskap og innovasjon ved Rotterdam School of Management, Erasmus University Rotterdam.

World Economic Forum har gått sterkt i mer enn 40 år nå - men her er 10 ting du antakelig ikke visste om hendelsen.

1. Tidsstyring: Det tar mye for moderne toppledere for å tømme en full fem dager i sine dagbøker; noen bo bare en dag eller to. Imidlertid ble den aller første "Davos" holdt i mindre oppjaget ganger og varte i hele to uker.

2. Hva er i et navn: 2014 ser 44th årlige Davos jamboree, men navnet World Economic Forum er mye yngre. Den første hendelsen var European Management Symposium, og inntil 1987 det ble kalt European Management Forum.

3. Feil telefonnummer: Forum grunnlegger Klaus Schwab kan være den eneste personen som har hengt opp telefonen på en fransk president. I 1970s spurte han sin sekretær å kalle "Mr Giscard d'Estaing". Han ønsket å snakke med Olivier Giscard d'Estaing, mannen som har ansvaret for Insead handelshøyskole. I stedet samtalen ble gjort i Elysee-palasset, og Schwab ble satt rett gjennom til Valery Giscard d'Estaing. Høring presidentens karakteristiske stemme, Mr Schwab fikk panikk og la på.

4. Kina Rising: Kina har alltid vært et stort tema for forumet, og den første kinesiske delegasjonen kom til Davos allerede i 1979, bare ved begynnelsen av Kinas økonomiske reformer.

5. Dirigenten: Tidligere Storbritannias statsminister Edward Heath gjorde en opptreden på forumet som dirigent, tar ansvar for Zurich Kammerorkester på en veldedighetskonsert i 1979 - selv om hans viktigste jobb det året var å fungere som forumets leder.

6. La oss høre det for sosialisme: Mange anser forumet som den høye kirken kapitalismen, men medlemmene har alltid vært opptatt av å høre kontroversielle synspunkter. I 1983 britiske fagforeningsleder Arthur Scargill kom til Davos - forutsi forestående kollaps av kapitalismen og ringer for etablering av et "sosialistisk system".

7. Ideene: Davos diskusjoner er alltid full av ideer, og noen kommer til å realiseres. Den nordamerikanske frihandelsavtalen - knytte USA, Canada og Mexico - ble først foreslått på et uformelt møte for politiske ledere i Davos.

8. Gjør fred, ikke krig: Tidligere Tyrkias statsminister Turgut Ozal hevder at Davos stanset sitt land går til krig med Hellas. Når spenningen mellom de to landene eskalerte i 1987, gjorde de ikke føre til væpnet konflikt fordi han hadde møtt sin greske kollega Andreas Papandreou året før i Davos og visste at han kunne stole på ham.

9. Kjendiser: Davos har alltid hatt sin sprinkling av kjendiser, men Hollywood-og rockestjerner som Matt Damon, Goldie Hawn og Bono har vært en ganske nylig tillegg. En av de tidlige kjendis stjernene på Davos var fiolinist og dirigent Yehudi Menuhin.

10. Den mektigste mannen på jorden: Ronald Reagan ble med i Davos publikum flere ganger - men bare via videolink. Den første sittende amerikanske presidenten skal vises i Davos var Bill Clinton i 2000, på forumets 30th jubileum økt. Han har vært en vanlig deltaker i de fleste år siden. President George Bush - far og sønn - aldri kom til landsbyen i de sveitsiske fjellene, og president Barack Obama er et Davos oppmøte også.

Davos informasjon courtesy of BBC.

kommentarer

Facebook kommentarer

Tags: , , , , , , , ,

Kategori: En forsiden, Kina, EU, Sveits, Verden

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *