Kontakt med oss

Kina

Vinter-OL i Beijing: Sport er ikke politikk

DELE:

Publisert

on

Det er fortsatt to måneder igjen til vinter-OL i Beijing i 2022. I løpet av det siste året eller så har temaer som menneskerettigheter og etniske minoriteter resultert i kraftig kritikk av Kina (Beijing).

USA har nylig annonsert en diplomatisk boikott av vinter-OL, og noen etniske minoritetsgrupper i eksil lanserer stadig demonstrasjoner, som den tibetanske filmskaperen Dhondup Wangchen og andre som lobbyer i Europa for å motsette seg vinter-OL i Beijing.

Selv om opposisjonens stemme alltid har vært tilstede, mener andre at mainstream internasjonal opinion fortsatt støtter og ser frem til denne store begivenheten. Denne videoen hører stemmene til europeere som er imot en boikott av vinter-OL i Beijing 2022.

Del denne artikkelen:

Trender