Kontakt med oss

Eurostat

Fagfellevurderingsrapport om Portugal er nå online

DELE:

Publisert

on

Eurostat er glade for å kunngjøre at en annen fagfellevurderingsrapport innen tredje runde med fagfellevurderinger av European Statistical System (ESS). — fagfellevurderingsrapporten om Portugal — er nå offentlig tilgjengelig på Eurostats dedikerte nettside og på nettsiden til Statistics Portugal.

Rapporten ble produsert etter fagfellevurderingsbesøket i Portugal av et dedikert team på fire eksperter, inkludert en fra Eurostat. Besøket fant sted fra 19. til 23. september 2022 i et ansikt-til-ansikt-format.

Fagfellevurderingene av nasjonale statistikksystemer utføres av eksterne eksperter (fra både innenfor og utenfor ESS) og følger samme metodikk. Dette inkluderer utfylling av selvevalueringsspørreskjemaer fra flere statistiske myndigheter etterfulgt av et fagfellebesøk. Resultatene er en fagfellevurderingsrapport som inneholder ekspertanbefalinger for forbedringer, og en handlingsplan for å håndtere disse anbefalingene som er utviklet av det nasjonale statistikkinstituttet i det vurderte landet.

Den nåværende tredje runden med ESS-fellevurderinger vil bli gjennomført frem til begynnelsen av september 2023. Åtte ESS-fellevurderinger fant sted fra slutten av juni til desember 2021, fire av dem virtuelt og fire fysisk. Tolv fagfellevurderinger ble gjennomført i 2022, alle i en fysisk eller hybrid modus. De resterende 11 fagfellevurderingene i 2023 har funnet sted i et ansikt-til-ansikt-format: disse er allerede fullført i Romania, Latvia, Kypros, Tsjekkia, Kroatia, Ungarn, Sveits, Slovenia, Island og Slovakia, med Liechtenstein til Følg.

For hvert av de 31 ESS-medlemmene vil sluttrapportene og de tilhørende handlingsplanene for forbedringer bli publisert i god tid Eurostats nettside

Mer informasjon

Hvis du har spørsmål, vennligst besøk kontakt side.

Annonse

Del denne artikkelen:

EU Reporter publiserer artikler fra en rekke eksterne kilder som uttrykker et bredt spekter av synspunkter. Standpunktene i disse artiklene er ikke nødvendigvis EU Reporters.

Trender