Kontakt med oss

Kina

Tre universiteter fra USA, Kina og Italia lanserer strategisk allianse for en felles bedriftsgrad

DELE:

Publisert

on

Vi bruker registreringen din for å levere innhold på måter du har samtykket i og for å forbedre vår forståelse av deg. Du kan når som helst melde deg av.

Det italienske "kultur- og treningsdiplomatiet" forbinder og bringer sammen tre kontinenter for å forberede globale ledere, skriver Federico Grandesso.

Signeringen av det nye utdanningsprogrammet ble deltatt av Luiss-rektor Andrea Prencipe (avbildet), prorektor for internasjonalisering Raffele Marchetti, presidenten for Renmin University of China Liu Wei og presidenten for George Washington University Mark S. Wrighton.

ACE-programmet (Amerika, Kina, Europa) er en fireårig bachelorgrad i virksomhet som tilbys i fellesskap av Luiss i Roma, Renmin University of China i Beijing og George Washington i Washington DC.

Det er en absolutt ny oppføring i verdenspanoramaet av gradskurs i "Business Administration" som vil forene tre forskjellige land og lederkulturer. Det er et svært innovativt kurs for fremtidens globale ledere, geografisk omreisende og strukturert over en total varighet på fire år, med start i september.

Studentene vil tilbringe sitt første år på hjemmeuniversitetet for å tilegne seg kunnskapsbyggesteinene innen ledelse og økonomi. De vil deretter i fellesskap delta på kurs i Roma (andre år), Beijing (tredje år) og Washington (fjerde år). Studentene vil få muligheten til å dykke dypt i sosiale og forretningskulturer på tre forskjellige kontinenter ved å oppleve livsstilen og nettverksbyggingen til hovedbyer.

Med denne trippelgradsveien kan studentene oppnå tre grader, en for hvert universitet, gyldige og anerkjente i Amerika, Kina og Europa og strebe etter å ha ansvarsstillinger i globale selskaper, internasjonale institusjoner eller å spesialisere seg på topprangerte universiteter. Honorar betales til hjemuniversitetet for hele studietiden.

"Den første utfordringen for universitetet i 2022 og årene som kommer, er behovet for å internasjonalisere og fange opp mulighetene for høyere utdanningslandskap globalt. ACE-programmet, med strategiske partnere som Renmin og George Washington University, plasserer Italia på sentrum av rutene for internasjonal høyere utdanning og går nøyaktig i retningen for å svare på behovet for opplæring av globale, "fremtidsklare" ledere, i stand til å jobbe og samhandle i dynamiske og flerkulturelle miljøer," sa Luiss-rektor Andrea Prencipe, fortsetter: "For oss betyr det å ha sporet en ideell rød tråd mellom Roma, Beijing og Washington, i tråd med vår strategiske plan og en innovativ utdanningsmodell, å trene fagfolk med en sterk kosmopolitisk karakter og å oppmuntre til internasjonal mobilitet for talenter."

Annonse

Luiss-rektor Andrea Prencipe sa: "En ideell rød tråd mellom Roma, Beijing og Washington, en innovativ pedagogisk modell."

"Renmin University of China, et av Kinas beste universiteter, er den første institusjonen som lanserer forretningsutdanning i Folkerepublikken Kina. I tillegg har universitetet vårt nære industrielle bånd og et omfattende alumninettverk," sa Liu Wei, president i Renmin Universitetet i Kina. "I 2019 lanserte Renmin University of China og Luiss Guido Carli i fellesskap Social Sciences Universities Network (SSUN), det første universitetsnettverket innen humaniora og samfunnsvitenskap over hele verden som bidrar til veksten av fremtidige globale ledere," la han til.

Del denne artikkelen:

EU Reporter publiserer artikler fra en rekke eksterne kilder som uttrykker et bredt spekter av synspunkter. Standpunktene i disse artiklene er ikke nødvendigvis EU Reporters.

Trender