#WorldRadioDay 2018: En dag for å feire kraften i radioen

| Februar 13, 2018

Radio-kringkastere og deres salgshus i år bruker igjen World Radio Day (13 februar), som deklarert av UNESCO i november 2011, for å invitere industrien til å feire et medium som utgjør en viktig del av millioner menneskers liv jorden rundt.

Hvem bedre enn markedsførere selv kan vitne til radioens kjernestyrke? egta er stolt over å vise frem industriledernes vitnemål om hvordan radio og lyd hjelper dem med å nå sine markedsføringsmål - se samling av testimonials her.

Radio leverer sterk avkastning, forsterker medieblandingen og bidrar til at merkene vokser. Utviklingen i data og teknologi, samt spredning av talestøtte vil bære lydindustrien fremover. 2018 vil være året med lyd for lyttere, kringkastere og utgivere, samt markedsførere.

La oss høre fra bransjeledere over hele verden på hvorfor de tar imot radio som en effektiv medium og reklameplass.

"Teknologi omformer raskt vår oppførsel på mange utfordrende måter. En av dem er at folk i dag kan-og vil-velge bort uønskede meldinger, på nesten hvilken som helst plattform. Radio er imidlertid en av de få bredvidde kanalene som fortsatt tillater merkevarer å nå fullt ut til store publikum. Vi tror at hvis du er villig til å investere nok i kreativitet og engasjement, gir de spesifikke "personlige" og "nærliggende" egenskapene til dette mediet et stort potensiale for å tjene og bygge opp oppmerksomhet i stor skala, til en meget rimelig pris, sier Jonas Braun, Mediestrategi og spesialprosjekter, Lidl Belgia og Luxemburg.

"Radioplanlegging har alltid hatt en viktig rolle i Alitalias kommunikasjonsstrategi. Gjennom det riktige valget og blandingen av radiokanaler, tidsserier og pauser, gir radio oss mulighet til å være nær våre hovedmålgruppe og for å øke rekkevidden i bredere skala i henhold til de forskjellige kommunikasjonsmålene for hver reklamekampanje. Det er et dynamisk medium. Vi lytter til det for nyheter og underholdning; det kan følge forbrukeren i mange aktiviteter og deler av dagen, og det kan ofte gjøre ham / henne til en mediespiller i stedet for en enkel lytter. Radio har god helse og vil fortsatt være en nøkkelspiller i mediescenen i flere år, sier Luca Fantozzi, kommunikasjonsplanlegging og mediesjef hos ALITALIA.

For flere anbefalinger og å gjennomgå initiativer fra tidligere utgaver av World Radio Day besøk www.egtaradioday.com. egta inviterer bransjen til å feire denne dagen og dele denne informasjonen på sosiale nettverk med hashtag #WorldRadioDay.

Happy World Radio Day!

Tags: , , , , , , , ,

Kategori: En forsiden, EU, radio