Kontakt med oss

general

5 funksjoner å vite om penny aksjehandel

DELE:

Publisert

on

Vi bruker registreringen din for å levere innhold på måter du har samtykket i og for å forbedre vår forståelse av deg. Du kan når som helst melde deg av.

Handel med penny-aksjer er et mye omdiskutert forsøk innen finanssektoren, siden inngangsprisene er lave og volatiliteten er høy. Dette kan føre til mange forskjellige meninger om hvorvidt dette er et verdig handelsutvalg når det er mange andre der ute med en bedre balanse. La oss ta en titt på fem funksjoner du bør vite om handel med penny-aksjer.

Penny-aksjer kort sagt

Før du går inn på nøkkelpunktene til penny-aksjer, er det viktig å forstå hva de er. På et øyeblikk er de aksjer som tilbys av små offentlige selskaper, oppstartsbedrifter og lignende som typisk er i starten av sine reiser eller opplever noen vanskeligheter. For å bli definert som en penny stock, må disse tilbys til mindre enn £5 (og vanligvis under £1).

Viktige funksjoner

1. Det er et solid potensial

Selskapene som tilbyr penny-aksjer er ofte unge og har potensial til å vokse, og dette kan potensielt se de riktige grepene ta av. For eksempel, hvis du bestemmer deg for å handle en aksje som har et produkt i en kommende nisje og de viser seg å være vellykkede, kan belønningen være betydelig. På den annen side vil dette imidlertid ikke være en hyppig forekomst, og mange bedrifter vil rett og slett ikke komme i gang.

Enda sjeldnere kan et mer veletablert selskap falle i vanskelige tider og tilby penny-aksjer for å gjenvinne litt kapital, så det er potensiale der hvis du vet hvor du skal lete etter det.

2. Uforutsigbarhet

Ikke bare foretas handel med penny-aksjer i et volatilt handelsmiljø, da disse aksjene er mer utsatt for markedsbevegelser som kan gå begge veier, men det er mange flere grunner til at uforutsigbarheten er høy i denne nisjen. For det første kan priser være vanskelig å følge, og noen ganger er det ikke mye støttende informasjon når du velger dette som en handelsstil.

3. Raske behandlingstider

Du trenger ikke vente lenge for å se om handlene dine er vellykkede; det er penny-aksjer der ute som gjør betydelige kursbevegelser på så lite som noen få timer. Det er bedrifter som kan se suksess over natten, men også de som kan gå konkurs med liten advarsel, så tap kan også være raskt.

Annonse

4. Støtte for handel og innflytelse

En av ulempene med å handle penny-aksjer er at ikke mange handelsplattformer vil støtte dem, og dette kan gjøre kostnadene ved handel høyere. De som gjør det, vil vanligvis tilby innflytelse (et lånebeløp mot et lite innskudd), som kan gjøre det mulig for mange flere handler til enhver tid. Utnytting kan øke potensialet for fortjeneste, men tap kan raskt øke hvis en trader ikke er erfaren eller hvis risikostyring ikke er riktig implementert.

5. Lave kostnader kan ha ekstra fordeler

Når du kan gå inn i et marked som penny-aksjer med lite startmidler og benytte deg av innflytelse, kan fordelene være mer varierte enn bare å tjene penger. For eksempel kan mer erfarne tradere bruke disse til å diversifisere porteføljene sine. Handel med fokus på volum i stedet for kostnad kan også være en risikostyringsstrategi i seg selv, da tapspotensialet vil være mer spredt.

Risikostyring

Sørg for at du har utført omfattende undersøkelser av markedet og selskapet du ønsker å handle. I tillegg til dette kan handel med virtuelle kontanter på en demokonto gi stor innsikt i handel. Å bruke stop loss-funksjoner er også avgjørende for å beskytte deg selv mot store tap.

Hva du bør vurdere når du handler med penny-aksjer

Hvis du har bestemt deg for at penny aksjehandel er noe for deg, kan det være en god idé å huske på å slå til mens jernet er varmt. Ettersom ting kan utvikle seg raskt, steng posisjonen din hvis eiendelen din går ned. Det er mange handelsstrategier som kan dra nytte av å holde ut for en plutselig svingning i markedssentiment, men dette er vanligvis ikke tilfelle her. Når interessen for en penny-aksje faller, er det ikke sannsynlig at den plutselig tar seg opp igjen.

Det anbefales også vanligvis å følge trender og indikatorer når du bruker andre handelsstiler og strategier, men penny-aksjer varierer også her. Det er langt bedre å gjøre din egen research og fokusere på bransjer du har litt kunnskap om, enn å bare følge mengden.

Det er mye å vurdere når penny aksjehandel og du kan Klikk her for å lese mer hvis du fortsatt er interessert og vil være med.

Ansvarsfraskrivelse

Spread-spill og CFD-er er komplekse instrumenter og har høy risiko for å tape penger raskt på grunn av innflytelse. De aller fleste privatkundekontoer taper penger ved spreadbetting og/eller handel med CFD-er. Du bør vurdere om du forstår hvordan spread-spill og CFD-er fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.

Markedsføring for CFD-er og spread-betting er ikke ment for amerikanske statsborgere som forbudt i henhold til amerikansk regulering.

Skattebehandling avhenger av dine individuelle forhold. Skattelovgivningen kan endres eller kan variere i en annen jurisdiksjon enn Storbritannia

Del denne artikkelen:

EU Reporter publiserer artikler fra en rekke eksterne kilder som uttrykker et bredt spekter av synspunkter. Standpunktene i disse artiklene er ikke nødvendigvis EU Reporters.
Annonse

Trender