Kontakt med oss

Brussel

Brussel for å dempe importen av kinesisk grønn teknologi

DELE:

Publisert

on

Vi bruker registreringen din for å levere innhold på måter du har samtykket i og for å forbedre vår forståelse av deg. Du kan når som helst melde deg av.

EU planlegger å begrense importen av grønn teknologi fra Kina. Dette vil redusere sjansene for at kinesiske selskaper vinner offentlige kontrakter og skape ytterligere barrierer for kjøpere på jakt etter subsidier. Rapporten uttalte at offentlige anskaffelser som involverer produkter fra land med mer enn 65 % markedsandeler i EU ville bli nedgradert. Den siterte et utkast til Net Zero Industry Act, som ble sett av Financial Times.

EU-kommisjonens handelsdirektorat er imidlertid bekymret for at revisjonene som foreslås i regelboken for offentlige anskaffelser kan være i strid med folkeretten. Det sier kilder kjent med saken til FT.

De Financial Times rapporterte tirsdag (14. mars) at EU søkte nye måter å overvåke europeiske selskapers investeringer i utenlandske produksjonsanlegg, for å begrense Kinas tilgang til ny teknologi fra Vesten.

våre Standards

Del denne artikkelen:

EU Reporter publiserer artikler fra en rekke eksterne kilder som uttrykker et bredt spekter av synspunkter. Standpunktene i disse artiklene er ikke nødvendigvis EU Reporters.
Annonse

Trender