Kontakt med oss

general

'Cruella' oppfølgeren er i ferd med å bli i Disney

DELE:

Publisert

on

Vi bruker registreringen din for å levere innhold på måter du har samtykket i og for å forbedre vår forståelse av deg. Du kan når som helst melde deg av.

Etter en vellykket $ 48.5 millioner dollar inntak i underkant av to uker, har Emma Stone blitt bekreftet for oppfølgeren.

Emma Stone har fått ros for sin strategiske ytelse som hun viste i Disney Cruella-tilpasningen. Regissøren av filmfranchisen Craig Gillespie har uttrykt hvor ivrig han er på å komme tilbake sammen med manusforfatter Tony McNamara for oppfølgeren. Det antas at når oppfølgerne kommer tilbake, vil Stone spille en sentral rolle rundt karakteren vi er vant til å se fra hundre og én dalmatiner. Cruella de Vil-tilpasningene vil følge Disney-tegneseriene, noe som betyr at vi veldig godt kan forvente å se tegneseriehistorien tilpasset film.

Andre kunngjøringer for denne helgen, er den nye serien av spilltilbud i dag som er gjort tilgjengelig for lesere av denne artikkelen. Skulle du bli fascinert, vet du hva du skal gjøre.

Cruella filmen debuterte 28. mai på teatre over hele verden. Disney-fans kunne også få tak i tittelen hjemmefra, under Disney + streamingtjeneste som er tilgjengelig, men det var behov for et kjøp med tidlig tilgang som tilsvarer $ 30. Mens filmen har tatt noen imponerende bilder på i underkant av to uker, er det historien og 1970-tallet punkestetikk som virkelig har fått alle imponert. 

Annonse

Jenny Beavan er den akademiske prisen kostymedesigner som tar rampelyset for utrolig skaperverk og gir liv til sjangeren og motealderen her. Det er bekreftet av Variety at kostymene designet av Jenny faktisk ble solgt etter produksjon for et samarbeid med Rag and Bone. Selv om det ofte er vanlig at store franchiser ikke gir designerne ære når klærne er solgt etter filming, er det ennå ikke bekreftet dersom dette påvirker akademiprisvinners fremtid med oppfølgeren. Visst, filming av enorme filmer som disse gir enorm eksponering for talentet, men det kan også bety å 'signere livet ditt og rettighetene dine på den stiplede linjen', som Beaven sa i samtale med pressen.

Bortsett fra det interne dramaet på scenen, har filmen blitt mottatt veldig bra fra alle vinkler i media. Med en 97% publikumsresultat på store filmanmeldelsesplattformer, kårer kinoscoreene for åpningshelgen det som den mest populære av alle nyinnspilling fra Disney-baserte tegneserier. Filmkritikere og publikum som ennå ikke har sett denne filmen, vil selvfølgelig gå inn i en skjevhet med den strålende suksessen som filmen hittil har hatt. 

Cruella vil bli med på den lange listen over filmatiseringer som har gjort stor suksess og tjent store mengder penger i åpningshelgen. Eksempler på slike filmer inkluderer Alice in Wonderland, Maleficent, Cinderella, Beauty and the Beast, Aladdin og Løvenes Konge. Det antas at titler som Peter Pan og Wendy, Pinocchio og The Little Mermaid er i arbeid neste gang. Sørg for at du holder deg oppdatert med de siste oppdateringene på utgivelsen livsstilsnyheter utgivelser.

Annonse

general

Hvordan vil blockchain -teknologi bidra til å bekjempe klimaendringer?

Publisert

on

"Bitcoin er ikke miljøvennlig - det bruker like mye strøm som Sverige!" Dette er en av de vanlige innvendingene mot den nye teknologien for kryptovaluta. Det er en forenkling. Bitcoin er førstegenerasjons krypto: andre nyere prosjekter i sektoren bruker langt mindre energi[1] . Bitcoin-gruvearbeidere bruker også fornybar energi: og hvis gruvearbeidere opprettet all BTC med null-karbon energi, ville det ikke være noe problem.

All ny teknologi kommer med fordeler og ulemper, så vel som tannproblemer. Sakte tilkoblinger plaget det tidlige internett-det var selv om du kunne komme på nettet: du trengte noen ganger å være en nerdete sus for å starte opp de brukervennlige systemene bare for å sende en e-post. Så vi bør forvente at kryptokurver vil ha hikke etter hvert som sektoren modnes.

Blockchain - The Backbone Technology

Distributed Ledger Technology (DLT), ofte kalt blockchain, er det tilretteleggende systemet som gjør krypto mulig. Det er ganske enkelt en digital hovedbok eller Rolodex med indekskort som inneholder informasjon på en gjennomsiktig, uknuselig og desentralisert måte. Dette høres ikke mye ut, men det varsler en datarevolusjon. Hver datamaskin i nettverket validerer hvert stykke av blockchain, så det kan ikke være noen feil. Det er en svært genial måte å samle og validere informasjon på. Den har betydelig anvendelse på det største problemet i vår alder: Klima forandringer[2] .

Annonse

Smarte kontrakter og fullstendig åpenhet

Fra den andre kryptovalutaen, Ethereum, ble et programmerbart lag lagt til blockchain. Forvirrende kalt "smarte kontrakter" - det betyr at en applikasjon kan utløses fra blockchain og få noe til å skje i den fysiske verden.

Tenk deg for eksempel at et avløpsbehandlingsfirma har sensorer knyttet til rørene og renseanlegget. Tidligere hadde det folk til å lese sensorene og legge inn data i et regneark, som deretter ble sendt til den offisielle bransjeregulatoren. Så hvis en avfallsparameter oversteg et lovlig nivå, gikk en alarm, dette ble registrert, og noen dager eller uker senere kan regulatoren iverksette tiltak. Selvfølgelig kan alarmen slås av, og regnearket forfalskes for å dekke over forurensningshendelsen.

Et blockchain-basert system knyttet til sensorene ville registrere alarmen, varsle regulatoren og gi en bot i kryptokurrency umiddelbart. Publikum ville vite det, og den gjennomsiktige posten kunne ikke forfalskes. Hvorfor skulle noen gjøre dette: det vil være mye billigere i drift og mer fleksibelt enn den eldre metoden. Blokkjeden vil være avgjørende for en "Smart City" fremtid hvor mange datastrømmer overvåkes i sanntid for å forbedre alle slags negative ting som utslipp, energiforbruk, avfall og resirkulering, forurensning, trafikknettlås; listen er uendelig.

Annonse

Blockchain er gjennomsiktig, ufakbar og trenger ikke "Trusted Third Parties" som banker, forsikringsmeglere eller eiendomsmeglere. Spesielt vil sporing av karbonutslipp og andre klimahendelser som avskoging eller skogplanting bli lettere av blockchain -teknologi.

FN har identifisert fire områder[3]  hvor blockchain kan bidra til å bekjempe klimaendringer:

  • Forbedret handel med karbonutslipp
  • Tilrettelagt for handel med ren energi
  • Forbedrede klimafinansieringsstrømmer
  • Bedre sporing og rapportering av utslippsreduksjon

Forbedret handel med karbonutslipp

Selv om det er kritikere av "karbonhandel" - der forurensere kjøper karbonkreditter fra lavemitterende, har den en plass i ethvert karbonreduksjonssystem. Energy Blockchain Lab og IBM opprettet en blockchain -plattform for handel med karbonmidler i Kina, noe som var en betydelig forbedring i forhold til den forrige designen.

Tilrettelagt for handel med ren energi

Blockchain-teknologien brukes til utvikling av peer-to-peer-plattformer for handel med fornybar energi. Forbrukere vil kunne kjøpe, selge eller bytte fornybar energi med hverandre ved å bruke tokens eller digitale eiendeler som representerer en viss mengde energiproduksjon. Hvis du har solcellepaneler på taket ditt eller eier et elektrisk kjøretøy (EV) som kan selge strøm fra batteriet tilbake til nettet, vil dette komme deg raskere enn du tror.

Forbedret klimafinansstrøm

Finansiering av økologiske prosjekter kan være utfordrende for konvensjonelle långivere, for eksempel banker. Et nytt peer-to-peer-utlånssystem kalt DeFi eller Decentralized Finance kan brukes til å skape kapital til grønne prosjekter. DeFi -prosjekter har bare eksistert i noen få år, men skyrocket i popularitet i 2020 da sektoren blomstret.

Bedre sporing og rapportering av utslippsreduksjon

Som diskutert ovenfor kan blockchain -teknologi sikre mer åpenhet rundt forurensning og klimagassutslipp og gjøre det lettere å spore og rapportere utslippsreduksjoner, inkludert å ta opp datakvalitetsproblemer. Massamba Thioye, medformann i Climate Chain Coalition og leder, underavdeling Regulatory Framework Implementation, Mitigation division ved FN Climate Change, sier: "I klimapolitikk er transparente målinger, rapportering og verifikasjon av klimahandlinger viktig. Det gjør det mulig for beslutningstakere å forstå hvor de må stimulere utslippene av klimagasser, samtidig som de er sikre på at de overholder kravene i standardene. "

Bruk saker

En annen kritikk av krypto-token-drevne blockchain-ordninger er at de er upraktiske eller har liten fordel i virkeligheten, i motsetning til flotte brosjyrer og PowerPoint-presentasjoner. Her er noen få faktiske prosjekter som viser veien videre:

Supply Chain Initiatives

Pandemien har tydelig vist hvor mye vi stoler på komplekse globale forsyningskjeder. Mye av vestens produksjon kommer fra Fjernøsten. Dette innebærer karbonutslipp fra fysisk frakt av ting, men også enorme mengder papirarbeid når last transporterer tollsystemene i forskjellige land. Det er en marerittfull og bortkastet prosess. Som Brexit Storbritannia finner ut, er ikke billetten til en verden av kostbar frustrasjon å ikke krysse av for den riktige avmerkingsboksen på en tolldeklarasjon. Blockchain-basert dokumentasjon vil være en trinnvis endring i effektivitet, øke produktiviteten og redusere kostnader, og dermed utslipp.

Unilever har et pilotprosjekt som jobber med en te -forhandler, et emballasjefirma og flere banker. Konsumvaregiganten utvikler et system for å spore og belønne te -leverandører for bærekraftig oppdrett. Data om deres produkter, inkludert te -kvalitet, økologisk påvirkning og pris, lagres på blockchain, slik at de kan bli belønnet av banker med lavere avgifter.

Mat og sikkerhet er en alvorlig bekymring for både forbrukere og forhandlere. Walmart, JD.com, IBM og Tsinghua University testet et blockchain-program for bladgrønnsaker i 2017-2019. Resultatet var forbedret sporing av forsendelser fra leverandører til utsalgssteder.

Strømforsyning, DER og IoT

Kraftproduksjon går gjennom sin teknologiske revolusjon. Tidligere ble energi generert sentralt på store kraftstasjoner, deretter distribuert gjennom et nasjonalt nett for å komme hjem til deg eller virksomheten når det er nødvendig, ettersom strøm er vanskelig å lagre. Et sentralt kontrollrom kjørte alt og kunne bringe reservekraftstasjoner online om nødvendig - kanskje en flom eller brann tok ned en del av nettet. Det er bare en svitsj, og et gigantisk kraftverk kan "spinne opp".

I dag er ting mye mer komplekse. Intermitterende fornybar energi utgjør en økende del av nettet. Hvem som helst kan generere sin egen elektrisitet: solcellepaneler er populære, vindturbiner kan reises mange steder, og elbiler har potensial til å bli et stort batteri på hjul. I Virginia ruller Dominion Energy ut en flåte med 50 elektriske skolebusser. To ganger om dagen tar de skoleelever til skolen og tilbake. Resten av tiden er kjøretøyene beregnet på å sitte i depotet koblet til strømnettet som en stor batterireserve! Hver buss sparer 24,000 2 kg COXNUMX over en dieselbuss.

Disse teknologiene er kjent som "Distributed Energy Systems" eller DERs. De trenger komplekse datamaskiner og betalingssystemer for å fungere godt. Du må spore alt, sikre at insentiver eksisterer hvis systemet trenger mer (eller mindre) strøm, og betale rettferdig. Kunstig intelligens og maskinlæring er en integrert del av dette fremtidige tingenes internett (IoT). Det innebærer mye toveis maskinforhandling. En av de største husholdningsbrukerne av strøm er vaskemaskinen. Vanligvis er det en liten jobb å laste den opp og begynne å vaske den. Men hva om du legger i de skitne klærne og lar maskinen bestemme når den skal kjøres, under forskjellige parametere. Det kunne begynne klokken 3 når for eksempel strøm var billig. Eller det smarte nettet kan ha for mye vindkraft, så be vaskemaskinen starte umiddelbart for ikke å kaste bort den. Slike systemer vil være mer energieffektive i et slankere nett, men trenger sporing, lave transaksjonskostnader og åpenhet som bare blockchain kan tilby.

Lokale energisystemer har et stort potensial for innovasjon mot klimaendringer. EnergyWeb.org[4]  anslått at det var 100 pilotprosjekter til en verdi av over 320 millioner dollar i 2018, og det vil bli flere hvert år.

Automatiser og stimuler bærekraftig praksis

Det er mange problemer med å bekjempe klimaendringer globalt. Spesielt i utviklingsland er det overvåkingsvansker. For ikke å snakke om det enkle faktum at et stort antall mennesker ikke har bankkontoer: 1.7 milliarder voksne forblir uten bank i 2021. Hvis de er fattige i det globale sør, har det en dobbel fordel å betale dem for å gjøre noe grønt eller bærekraftig: å redusere fattigdom i tillegg til å redusere klimaendringer. Mange har smarttelefoner nå, så konvensjonelle banker er ikke viktige. La oss forestille oss en ordning som betaler livsoppholdsbønder for å plante trær på deres jord. Satellitter overvåker plantingen. Bøndene får betalt gjennom en smart kontrakt i en kryptovaluta -token -app på telefonen som kan innløses for organiske frø eller oppdrettsutstyr. Dette vil subsidiere dem til å flytte til en organisk eller "no-till" utslippsredusert form for jordbruk, noe de ikke kunne gjøre på annen måte fordi tap av produktivitet i overgangsperioden ville resultere i deres sult.

Mer avanserte blockchain-baserte systemer vil muliggjøre mange typer bærekraftig praksis, og vi er i begynnelsen. Noen systemer vil mislykkes fordi vi er i de tidlige stadiene av en læringskurve. Mange vil imidlertid lykkes. De vil sette standarden for global "Best Practice" på sitt felt, og oppmuntre til lignende prosjekter andre steder.

Desentraliserte blockchain -systemer er fremtiden[5] . Om fem eller ti år vil de sannsynligvis forbløffe oss med potensialet sitt.


Fortsett å lese

general

Hvordan få et hus verdsatt uten en eiendomsmegler

Publisert

on

Så du har bestemt deg for å selge hjemmet ditt. Før du markedsfører eiendommen din, er en av de viktigste tingene å gjøre å bestemme deg for en realistisk pris. For å gjøre dette må den nåværende markedsverdien på hjemmet ditt bestemmes slik at du ikke undervurderer hjemmet ditt eller har det på markedet lenger enn det trenger å være med en urealistisk prislapp.

Det kan være lurt å bruke en lokal high street-agent for å fullføre alle aspekter av salget av huset ditt, inkludert verdsettelsen. Selv om det absolutt kan være betryggende å overlate tømmene til en bransjeekspert, spesielt hvis dette er ditt første eiendomssalg, vil dette også medføre en betydelig kostnad. Faktisk er eiendomsmeglergebyrer generelt det dyreste aspektet ved å flytte hjem og kan koste hvor som helst i regionen 0.75-3% av den totale eiendomsprisen. 

Du må også ta hensyn til kostnadene for advokatgebyr, stempelavgift, energisertifikat og fjerning, for ikke å nevne omoppussing, remortgaging og ekstra kostnader, for eksempel tilleggsavgiftene for salg av en kjøp eller utleiebolig eller andre hjem. Hvis du ikke tar med alle kostnadene som salget vil medføre, vil du forlate deg selv uten nok penger til å kjøpe din neste eiendom eller frigjøre nødvendig kapital. Siden den gjennomsnittlige kostnaden for å selge en eiendom i Storbritannia ikke er ubetydelige 2% av den totale eiendomsprisen, er det viktig å gjøre prosessen så kostnadseffektiv som mulig.

Annonse

Når det gjelder verdsettelse av eiendommen din, vil noen lokale eiendomsmeglere tilby denne tjenesten gratis. Imidlertid må du alltid sjekke det med små bokstaver, ettersom å ordne en verdivurdering med en high street-agent kan bety at du er forpliktet til å markedsføre eiendommen din med dem hvis du velger å fortsette med et salg innen en viss tidsramme fra verdsettelsesdatoen. Med mindre du har signert et ikke-salg, ingen gebyrkontrakt, kan det også koste deg penger hvis en agent da ikke lykkes med å selge eiendommen din.

Alternativt kan du foreta verdsettelsen selv ved å undersøke det lokale boligmarkedet og de nylig solgte prisene på eiendommer som er av samme type og sted som din egen. Lokalt planmyndighet nettsteder vil også gi ytterligere informasjon om eventuelle renoverings- og utvidelsesarbeider som er utført for en gitt eiendom. Imidlertid vil dette sannsynligvis bare gi deg et grovt estimat når det gjelder en pris som skal plasseres på din egen eiendom, siden ingen to eiendommer (eller potensielle kjøpere og deres budsjetter) er helt like.

For en mer omfattende verdivurdering av eiendommen din, er det nå en rekke gratis online verdsettelsesverktøy tilgjengelig. Det er imidlertid veldig vanskelig å selge hjemmet ditt helt uavhengig med mindre du allerede har en kjøper i kø, siden din evne til å nå potensielle kjøpere vil være svært begrenset for et privat salg. Dette er fordi de viktigste online eiendomsportalene liker Zoopla, Høyre flytting og På markedet ikke oppfør eiendommer for individuelle leverandører.

Annonse

Hvis du er opptatt av å legge mer anstrengelser for en høyere økonomisk belønning, er et alternativt alternativ å bruke en online eller hybrid agent. En online agent kun tilbyr avgifter fra så lite som £ 99 for å selge eiendommen din (med noen som til og med foretar salget gratis og tilbakebetale kostnadene gjennom tilleggsutstyr), men du må fortsatt utføre mye av legearbeidet selv, og eiendomsverdien din vil generelt bare være basert på online data i stedet for en fysisk vurdering.

En hybridagent er mellomgrunnen mellom en online og high street eiendomsmegler. De tilbyr en fast avgift for salg av eiendommen din i området £ 999 - £ 1999, slik at du vet nøyaktig hvor mye salget vil koste deg fra begynnelsen og kan budsjettere tilsvarende. Det er også betalt nå eller betalt senere, og ingen salg, ingen gebyralternativer tilgjengelig og tjenester som fotografier av eiendommer, oppretting av oppføringer, vertskap og støtte med kjøperforhandlinger, slik at du ikke gjør alt legwork for salget. Viktigst, de vil også foreta verdivurderinger via en dedikert og kunnskapsrik lokal agent for å sikre en nøyaktig pris for eiendommen din.

Fortsett å lese

general

Hvordan cashbacks har blitt et kraftig markedsføringsverktøy

Publisert

on

Av alle de forskjellige typer kundebonuser eller insentiver som er tilgjengelige, er en tilbakebetaling muligens den mest attraktive. Vi elsker alle å få tilbake penger når vi bruker, og derfor har denne teknikken blitt et kraftig verktøy for selskaper som ønsker å tiltrekke seg og beholde kunder.

Banking med Cashback

En av de tidligste tilbakebetalingsordningene kom fra Discover Financial Service, en del av Morgan Stanley. Fra og med 1986 ga de kortinnehaverne sine en sum penger på slutten av året, basert på de samlede kostnadene som ble påført hele året.

Annonse

Det er nå mange kredittkort, fra mange banker, som gir tilbakebetaling til brukerne. American Express har noe av de høyeste tilbakebetalingsrentene, opptil 5% hvis du bruker opptil £ 10,000 på et år. Andre som Sainsbury's Bank og Tesco lar deg samle poeng som kan gjøres om til kontanter eller andre belønninger.

Du vil også se spesielle belønningskontoer som tilbys, med en månedlig tilbakebetaling. Disse inkluderer Barclays Blue Rewards, Santander 123 Lite og TSB Spend & Save Plus. I disse tilfellene er tilbakebetaling vanligvis basert på de månedlige regningene som er betalt eller andre aktiviteter som utføres på kontoen.

Detaljtilbud med cashbacks

Annonse

En annen god idé er å få tilbake penger mens du handler. Dette er noe som kan gjøres på nettsteder som Quidco og TopCashback. De jobber hver med tusenvis av forhandlere, med Quidco gir opptil 160% cashback og TopCashback gir deg så mye som 165%.

Disse nettstedene fungerer ved å overføre en del av kommisjonen som forhandlere gir dem for å sende deg dem, så i teorien vinner alle. Du kan også få cashbacks direkte fra forhandlere. Blant merkene som har innsett potensialet ved å tilby belønninger, er H&M og New Look.  

Reise, spill og andre fritidsaktiviteter  

Uansett hvordan du liker å bruke fritiden din, er det sannsynligvis måter å få en cashback når du gjør det. Hvis du elsker å reise, kan du se på disse cashback-sidene i det siste punktet. Du vil finne tilbakebetalingstilbud er tilgjengelige fra slike som Expedia, Travelodge og British Airways.

Et annet eksempel kommer med nettcasinoer, der du kan hente en no-deposit bonus UK 2020 med £ 10 + gratis kontanter og nye bonuser for spilleautomater på bestemte nettsteder. Dette lar deg prøve spillene på Pink Casino, Monster Casino eller andre nettsteder uten å bruke noe av dine egne midler til å komme i gang.

Blant de andre selskapene du finner på cashback-nettsteder, er Ticketmaster, GameStop og Netflix. Som du kan se, er det noe som passer for enhver smak og livsstil, så du bør se på å dra nytte av de tilbudene som er mest interessante for deg.

Bølgen av tilbakebetalingstilbud de siste årene er et bevis på hvor effektive disse tilbudene er, for virksomhetene som tilbyr dem så vel som for kundene som bruker dem. Før du bruker penger, bør du ta en titt for å se hvem som kan gi deg den beste tilbakebetalingen akkurat nå.  

Fortsett å lese
Annonse
Annonse
Annonse

Trender