Kontakt med oss

Virksomhet

Kontinuerlige investeringer er nøkkelen til digital transformasjon

DELE:

Publisert

on

Vi bruker registreringen din for å levere innhold på måter du har samtykket i og for å forbedre vår forståelse av deg. Du kan når som helst melde deg av.

Italia var nylig vertskap for ZTE 5G Summit & User Congress, "Inspire the Digital Transformation", det største internasjonale årlige forumet om temaet 5G, arrangert av ZTE hvert år.

Basert på industriutvikling, utvekslet prestisjetunge gjester og industrielle tankeledere fra globale operatører, regjeringsrepresentanter, konsulentinstitusjoner, industripartnere og banebrytende IKT-organisasjoner industriell innsikt og innovasjoner. Det to dager lange arrangementet undersøkte 5G og utover innovasjon.

Videointervju med ZTE Senior Vice President Jianpeng Zhang

I et omfattende videointervju, ZTE Senior Vice President Jianpeng Zhang ga EU Reporter ZTEs visjon om fremtidig 5G-utvikling, behovet for å innovere og å kontinuerlig investere i fremtidig teknologi.

Jianpeng Zhan fortalte EU Reporter: "Hvis du ser på utviklingen vår og faktisk ZTE ble grunnlagt i 1985, er det nesten samme tid som den første generasjonen mobilteknologi demonstrerte.

Så, i mer enn syv år har nesten allerede opplevd 1G,2G,3G,4G, og helt i begynnelsen og i bransjen, i telekomindustrien, var det nærmere mer enn 10 leverandører kan vi si.

Det er nå fire hovedfag, så en slik bransje har svært høye krav til teknisk innovasjon. Hvis du ser på transformasjonen av teknologi i industrien, vil du åpenbart finne at nesten hvert tiår vil ny innovativ teknologi bli oppfunnet.

Annonse

Så det betyr at du må fortsette, fortsette å investere, investere i innovasjon alltid. 5G er en så komplisert teknologi, den er ekstremt svært avhengig av teknologisk innovasjon, noe unikt sammenlignet med alle tidligere teknologier at 5G er mer konsentrert om 2B og vertikal samarbeids forretningsmodell.

Dette er en viss differensiering fra alle tidligere teknologier. Så vi forventer at denne revolusjonerende teknologien vil bringe den revolusjonerende endringen, endringen vi uttrykker til hvert hjørne av samfunnet vårt, og dette er helt utenfor vårt tradisjonelle konsept med den sluttbrukerbaserte modellen.

Så det betyr at det kan være en av de fire store leverandørene som trenger denne teknologien. Det er svært avhengig av store investeringer i innovasjonsteknologi. Hvert år investerer vi nesten mer enn 15 % av inntektene våre i ID.

Den andre tingen er at vi holder vårt tette tempo knyttet til kundene våre, alltid slik. Selv står vi overfor mye usikkerhet, spesielt i slike pandemiske omgivelser.

Likevel, som du ser at selv om markedsførings- og salgsteamet er godt nær kundene våre, betyr det at hvis du ikke kan ta kontakt med kunden din, betyr det at du kan føle kundens krav, og så kan du beholde behovet, kan du fange opp de ledende kravene i den første på dagen, dag én. Du kan vise at din ledende teknologi tilpasser seg det eksakte markedsbehovet.

Hvis du ser på 2G-ene i 2G og 3G, er vi litt etter, for å være ærlig. Vi må si det, men etter i 4G-alderen har vi allerede blitt en leder og 5G hadde godt av den veldig tidlige og tunge investeringen, og vi kunne se det. Vi har allerede blitt pioneren på dette domenet.

5G er en så komplisert og omfattende teknologi. Suksessen er svært avhengig av hele økosystemets suksess. Så hva det betyr er at det kan ha en slik fordel åpenbart å bygge vår styrke på dette punktet.

Den første er at vi må innrømme at vi har dratt nytte av den større kommunikasjonsskalaen fra det kinesiske 5G-markedet. I dag ser du faktisk rapporten fra GSMA, også noen av våre kunder som China Telecom-høyttalere introduserte at innen slutten av dette året kunne 5G-nettsteder oppnå to millioner. Så dette tallet opptar virkelig mer enn 70 %, bidrar med 70 % av den globale oppdragsbaserte 5G.

Tallet betyr ikke bare betyr ferdighetene til salg, det betyr de største ferdighetene i kommersialiseringen. Så ny teknologi trengte definitivt en stor prøveskala for å utløse modenhet og mange kunder når vi snakker om 5G og prøver å introdusere de ledende fordelene med 5G, hvordan denne teknologien kan være til nytte for deres drift.

De bekymrer seg alltid for dette fordi den ekstremt ledende teknologien definitivt betyr høyere kostnader.

Dessverre er teleoperatøren allerede blitt en ekstremt lavlønnsom virksomhet. Så det er veldig viktig for dem å vurdere hvordan de skal komme tilbake fra slike tunge investeringer. Alle vet den fordelen, men hvordan gjøre forretningsmodellen vellykket, det er nøkkelspørsmålet. Jeg tror fordelen av den store skalaen av korrelasjonen gjør at du kan ha muligheten til å utløse modenheten i forsyningskjeden.

Det betyr at du kan bidra til å etablere det omfattende og støtte hele forsyningskjeden til å bli mer kostnadseffektiv. Så det er der det er viktig hvis produktet ditt er nødvendig, men det ikke er rimelig, vil det ikke bli veldig vellykket teknologi. Så i det siste, siden begynnelsen, har vi allerede lagt stor vekt på dette punktet.

Målet vårt er helt klart å frakoble kompleksiteten til den ledende teknologien og reservere alle de vanskelige tingene i våre hender. Men vi må sikre at alle våre kunder deler all bekvemmeligheten. Det betyr at enkelhet alltid bør være i hånden til våre kunder, ellers vil de ikke velge deg for denne teknologien.

Dette er en del. På den annen side har vi fortsatt en lang reise å gå for å gjøre 5G-området mer vellykket. For eksempel streber vi alltid etter rask datatjeneste, kunden streber alltid etter sømløs dekning for å kunne koble seg til nettverket hvor som helst og for i år tror jeg dette tradisjonelle området allerede er løst veldig, veldig tilstrekkelig. Det er et nylig introdusert aspekt av 5G-teknologien.

Jeg tror å være en pioner innen 5G-teknologien betyr at du må lage mange vellykkede 5G-applikasjoner, der markedet kan introdusere den nye 5G-teknologien.

Vi har allerede samarbeidet med vertikale bransjer med mer enn tusenvis av partnere, og vi går også sammen med våre partnere for å demonstrere i hundrevis av forskjellige tilfeller for å verifisere muligheten for suksess. De fleste av dem kan tilsynelatende se fordelene med slikt innhold og teknologi, og vi vil fortsette å øke vår investering i 2B-modellen.

Selvfølgelig vil jeg innse at som en ledende teknologi må vi gjøre det til en prioritet. Vi gjør mye endring i den revolusjonerende kontinuerlige innovasjonen, vi gir den navnet 5G2B.

Konseptet vårt er basert på våre tre sterke sider, det vil si arkitekturen, påliteligheten og det billigere settet. Dette er vårt essensielle teknologigrunnlag for løsningen vår. Vi fortsatte å forbedre slike punkter kontinuerlig for å sikre at vi ikke bare kan bidra til det kinesiske markedet, og vil fortsette å bidra til det kjente globale markedet i de neste fem årene. Takk skal du ha. "

Del denne artikkelen:

EU Reporter publiserer artikler fra en rekke eksterne kilder som uttrykker et bredt spekter av synspunkter. Standpunktene i disse artiklene er ikke nødvendigvis EU Reporters.
Annonse

Trender