Kontakt med oss

Virksomhet

Aruba sikret seg førsteplassen som det mest attraktive investeringsklimaet i Karibia

DELE:

Publisert

on

Vi bruker registreringen din for å levere innhold på måter du har samtykket i og for å forbedre vår forståelse av deg. Du kan når som helst melde deg av.

Aruba er det perfekte reisemålet for å utvide din kommersielle horisont. Mens nederlandsk er det offisielle språket på Aruba, snakker de fleste innbyggerne minimum fire språk, inkludert engelsk og spansk, noe som øker tilgjengeligheten til markeder globalt. Aruba ligger i den sørlige kanten av Karibia, og er en strategisk inngangsport til markeder som Latin-Amerika, Nord-Amerika og Europa. Aruba-infrastrukturen inkluderer toppmoderne havne- og flyplassfasiliteter som kompletterer utmerket transport av varer og mennesker. Med direkte flytilgang og tilkobling til større byer i USA og LATAM, forenkler Aruba forretningsreiser, handel og tilkobling, noe som gjør det praktisk for investorer å få tilgang til nøkkelmarkeder.

Å bo på øya gir også en unik øyopplevelse samtidig som du har alt du trenger innen rekkevidde. Kombinasjonen av vakre strender, et behagelig klima og et innbydende fellesskap bidrar til en hyggelig livsstil med utmerkede familiefasiliteter. Arubas øyliv tilbyr en unik blanding av kulturelt mangfold og underholdningsmuligheter. Du kan nyte en levende kunstscene, kulturfestivaler, internasjonal mat og fritidsaktiviteter som beriker livskvaliteten og gir et gunstig miljø for både arbeid og fritid. Aruba er et ideelt sted å nyte en balanse mellom arbeid og privatliv; det er lett å se hvorfor Aruba kalles One Happy Island. 

Last ned Investor Guide.

Del denne artikkelen:

EU Reporter publiserer artikler fra en rekke eksterne kilder som uttrykker et bredt spekter av synspunkter. Standpunktene i disse artiklene er ikke nødvendigvis EU Reporters.

Trender