Rags to riches: En gullgruve i #DisusedUndergroundStations

| Juni 12, 2019
En enkel beregning trukket på en entreprenørens stuenmur kan være i ferd med å gjøre Ajit Chambers til en av de rikeste mennene i Storbritannia.
I 2009 opprettet den britiske banken Ajit Chambers, en sveitsisk bankør, en forretningsplan med en markørpenn på sitteværmuren som viser hvordan man gjør turistattraksjoner ut av forlatte London-stasjoner.
Med 26 disused stasjoner inkludert i sin 60 år plan, og antar at hver produserte minst £ 2 millioner per år, viser en enkel beregning en £ 3.1 milliarder prosjekt verdi.

Ajit Chambers enveis til møte på ordførerens kontor

Chambers utformet en skreddersydd metodikk for Londons turisme som ledet no.10 Downing Street for å nevne ham som en av 15-entreprenørene å se i Storbritannia. Men etter at Transport for London forsøkte å tilpasse sitt arbeid og bruke sitt eget firma til å levere det, Chambers arkiverte pre-action mot Transport for London i 2018 - hevder Boris Johnsons misforståelse på det offentlige kontoret.

Mens Boris Johnson selv har beskrevet Chambers som ufattelig, - et ord som betyr en person som fortsetter utrættelig, er usannsynlig å bli stoppet, Chambers ' Ukjent erstatningskrav mot Transport for London har flocket investorer fra hele verden til hans High Court Lawsuit.

"Min favoritt investor kom opp i en bil, til tross for at han var milliardær, spurte han meg om han måtte bli lenger da bilen skulle koste ham en annen £ 9," sa Chambers.

kommentarer

Facebook kommentarer

Tags: , , , , , ,

Kategori: En forsiden, Virksomhet, EU, UK

Kommentarer er stengt.