#EU4AnimalWelfare - 5th-møtet i EU-plattformen - å ta vare på prestasjoner

| Juni 17, 2019

På mandag 17 juni, vil helse- og mattrygghetskommissær Vytenis Andriukaitis delta i det femte møtet i EU-plattform om dyrevelferd.

Lansert i juni 2017, er plattformen nå anerkjent som et sentralt forum for medlemsland og interessenter for å dele informasjon og god praksis. Framfor møtet understreket kommissær Andriukaitis: "Platformens prestasjoner er betydelige, og jeg anbefaler arbeidet og engasjementet til plattformens medlemmer som har bidratt til å forbedre dyrevelfærdsforholdene til millioner av dyr i EU de siste årene."

De agenda av den kommende plattformen inneholder presentasjoner på kommisjonens undergrupper om dyre transport og om velfærden til grisene, samt om prestasjonene av de "initiativer" som er opprettet av medlemmer. Kommisjonen vil også presentere Veilederveiledning for dyrevelferdsstrategi og resultatene av EUs samordnede kontrollplan for online salg av katter og hunder.

Møtet vil bli web-streamet her og på EBS (ved 9h30 CET). Mer informasjon om de viktigste dyrevelferdene som er tilgjengelige her. #EU4AnimalWelfare.

kommentarer

Facebook kommentarer

Tags: , , ,

Kategori: En forsiden, dyre~~POS=TRUNC, Dyrevelferd, Fugler og Habitats direktiver, EU, EU-kommisjonen

Kommentarer er stengt.