Kontakt med oss

Verden

IBA-president Umar Kremlev tilbyr støtte til alle USAs landslagsboksere som ønsker å delta i IBAs 2023 verdensmesterskap for kvinner og menn

DELE:

Publisert

on

Vi bruker registreringen din for å levere innhold på måter du har samtykket i og for å forbedre vår forståelse av deg. Du kan når som helst melde deg av.

I Marokko, som en del av Golden Belt Series-turneringen, ble det holdt en åpen pressekonferanse med IBA-ledelsen og flere globale stjerner, inkludert Roy Jones Jr. Pressekonferansen ble holdt for å ta for seg USAs bokseforbunds boikott av verdensmesterskapet. holdt i India og Usbekistan.

IBA-presidenten forklarte at IBA støtter idrettsutøvere fra alle land i verden, og har til hensikt å hjelpe hver bokser:

"Min mening, så vel som organisasjonen og flertallet av boksere, er at organisasjoner som oppfordrer utøverne sine til å boikotte mesterskapet er beslektet med hyener - de har ingen rett til å forhindre atletene deres fra å konkurrere i verdensmesterskapet. De som aktivt forsøk på å gjøre det er enda verre – representasjon for hvert enkelt lands kultur er viktig for oss, og vi vil beskytte alle våre konkurrenter. De som fratar idrettsutøvere deltakelse har ingen plass i ledelsen.»

Kremlev fortsatte: "De tjenestemennene som forstyrrer idrettsutøvere har ingen plass i sportsverdenen. Internasjonale sportsbegivenheter som våre ble opprettet for å forene verden. IBA står for fred og harmoni blant alle bokserne, og i forlengelsen av deres land – eventuelle tvister blir løst i ringen.

"Jeg oppfordrer også alle mine kolleger på tvers av alle idretter om å hindre disse tjenestemennene fra å oppnå plasser i ledelsen, for derved å unngå konflikter og sikre at flere internasjonale idrettskonkurranser kan finne sted uten å bekymre seg for skruppelløse funksjonærer, beskytte utøverne og interesser så vel som IBA gjør det.»

Kremlev takket også media.

"Jeg ønsket også å takke media. 50 prosent av enhver idretts suksess skyldes media, så jeg vil takke dere for at dere aktivt sanksjonerte et bredt spekter av idretter, og jeg ber om at dere fokuserer mer på sport og mindre på politikk. Vi setter virkelig pris på ditt arbeid og profesjonalitet og ønsker deg god helse."

Annonse

Kremlev bemerket senere: "Det er ikke USA, heller ikke dets idrettsutøvere og dets folk, men de folkevalgte som kommer og går som for tiden er årsaken til mange av disse problemene. Dette er ikke idrettsutøvernes og folkets mening. Alle bør høre meningene til folk og idrettsutøvere. Det er et stort antall forskjellige nasjonaliteter innen boksing, og vi er forent i vår tilnærming. Vi har fullt ut til hensikt å hjelpe amerikanske boksere med å delta i verdenscupen.

"På sitt siste møte tok IBA-styret mange positive beslutninger til forsvar for boksere, diskuterte spørsmålet om finansiering av idrettsutøvere og forbund. Det primære budskapet vi har er at IBA ikke bare er en annen organisasjon, men snarere en boksing. familie, samlet under ett tak.»

I en tale på pressekonferansen før finalen i World Boxing Tour-arrangementet, Golden Belt Series-turneringen i Marrakesh, Marokko, understreket IBA-president Umar Kremlev at USAs landslag ikke skulle slite på grunn av beslutninger tatt av den nåværende politiske administrasjonen.

"Denne avgjørelsen tilhører ikke utøverne selv. Ingen av sportsadministratorene eller politikerne i verden har rett til å frata utøverne drømmen om å bli verdensmestere. Boksere dedikerer hele livet til sporten, mens administratorer og politikere kommer og gå. De som gjør dette mot utøverne våre er verre enn åtseldyr, deres oppførsel krenker sportens og kulturens integritet. IBA vil gjøre sitt ytterste for å hjelpe utøvere fra USA til å delta i verdensmesterskapet i boksing, inkludert økonomisk bistand, hvis nødvendig. For dette har vi vårt økonomisk støtteprogram. Vi vil kjempe for at hvert eneste land skal gi dem en sjanse til å delta i våre turneringer som representerer deres flagg og hymne. Administratorer og politikere som tar disse avgjørelsene for utøverne bør ikke være involvert i enhver idrett, sa president Kremlev.

Del denne artikkelen:

EU Reporter publiserer artikler fra en rekke eksterne kilder som uttrykker et bredt spekter av synspunkter. Standpunktene i disse artiklene er ikke nødvendigvis EU Reporters.

Trender