Kontakt med oss

Russland

Avito blir verdens mest besøkte nettsted for rubrikkannonser

DELE:

Publisert

on

Vi bruker registreringen din for å levere innhold på måter du har samtykket i og for å forbedre vår forståelse av deg. Du kan når som helst melde deg av.

Avito, den ledende online plattformen for rubrikkannonser i Russland, har gått forbi USA-baserte Craigslist som verdens mest besøkte nettsted for rubrikkannonser.

I følge nettstedsanalyseplattformen Similarweb brukte brukere i november i gjennomsnitt rundt 11 minutter på plattformen per besøk og så nesten 12 sider med annonser. Sider per besøk er en populær engasjementsberegning som beregnes ved å dele det totale antallet nettstedvisninger på det totale antallet besøkende.

Avito dukket opp som den globale lederen etter totalt antall publikasjoner, med mer enn 86 millioner aktive annonser på nettstedet. Den tok i tillegg 14. plass i Similarwebs rangering av globale e-handels- og shoppingnettsteder, og ble kåret til den første blant russiske nettmarkedsplasser.

Avito-mobilappen tok også førsteplassen i Russland på tvers av flere oktoberrangeringer av innenlandske shoppingapper av analysetjenesten App Annie. Mobilappen ble kåret til leder etter antall aktive brukere, totalt antall økter, tid brukt av brukere på appen, samt totalt antall nedlastinger siden appen ble lansert.

Annonse

"Avito er et unikt fenomen i Russland: det har blitt et kjent navn, som Google over hele verden," sa Vladimir Pravdivy, administrerende direktør i Avito, til denne nettsiden.

"Avito har ikke bare blitt et reisemål for alle russere, men en nøkkelplattform for utvikling av små og mellomstore bedrifter, så vel som større bedrifter," sa han.

"Vårt fokus på å levere verdi for kundene våre, så vel som vår konstante innovasjon, har gjort oss i stand til å bli nummer én i Russland - og nå i verden." Men vi stopper ikke der, og vi vil fortsette å bevege oss fremover og utvikle nye modeller for å drive vårt lederskap i Russland og globalt.»

Annonse

Avito-brukere hjelper også miljøet: Selskapet anslår at varer som ble byttet på plattformen i 2020 sparte omtrent 18 millioner tonn i klimagassutslipp, eller nok materiale til å lage 23 nye deponier. Brukte og nye produkter kan kjøpes på plattformen, samt hele virksomheter – brukere kan for eksempel kjøpe en hel kafé gjennom appen.

Avito er en integrert tjeneste som tilbyr levering gjennom Avito Delivery (Dostavka) som gjør det mulig for brukere å foreta kjøp over hele Russland.

Avito ble rangert som det mest besøkte nettstedet for rubrikkannonser i verden i november 2021 av nettstedsanalyseplattformen Similarweb.

Del denne artikkelen:

EU Reporter publiserer artikler fra en rekke eksterne kilder som uttrykker et bredt spekter av synspunkter. Standpunktene i disse artiklene er ikke nødvendigvis EU Reporters.
Annonse
Annonse

Trender